Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Ano od pondelka zaciname :)
Majka mne je tiez zle z tvarohu nemozem ho ani citit, tak si davam bud jogurt alebo termix, alebo mliecko :) je mi jedno cim ho nahradim hlavne je ze ho nemusim zjest..iak neviem ako by to dopadlo :)
Cawte baby :) no mna cakaju posledne 3 dni...tesim sa na dalsiu dietku :)
Len mam na vas otazocky. Nevadi to,ked nahodou nejake jedlo vynecham? ale neposuniem casy...vynecham,cize nepapam 6h..alebo na rano o 7 nespapam...az od 10...nie vzdy mi chuti(som hladna).
A este,prosiiiiim cim mozem nahradit tvaroh,alebo cotagge syr...lebo mna z oboch napina a vzdy som radsej hladna...nechuti mi to vobec...nenahradim to jogurtom bielym nizkotucnym alebo cim?
dakujem a pekny den damy :)
da sa to tak povedat,ja si dam zajtra zeleninovy den
Ahoj Tany no konečne sa niekto ozval.Ty sa už pripravuješ na pondelok? Ja mám dnes ovocie a zeleninu.A ostatné ste kde, že by na záhradke?
Ahojte dievčence, ako sa dnes máme? Už sa nám to kráti, dnes budem piť už len mliečko :)
Ahojte moje babenky. Nikki až ti môžem poradiť neber tu dietu ako nejaký trest. Ber tu dietu ako hru a hlavne ber to športovo a práve vtedy sa ti bude dariť chudnúť a budeš mať obrovskú radosť. Píšem to z vlastnej skúsenosti.
ahoj Tany...ja ani nemožem povedat že sa teším,ael chcela by som začat s vami.
dúfam,že mi ten elán vydrží až do pondelka.
Chcela by som sa aspon sčasti priblížit tej diete,ale nie som si istá či vydržím pondelok pit len jogurtové mlieko,alebo podobné.
Vidím že sa veľmi tešíte na pondelkový mliečny deň :)