13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

majusQa 21

ahaa jes to je teda super ze ho mozem nahradit...lebo fakt ani ja neviem co by z toho bolo :))
a to nevadi termixu ze to je sladke?
ale ten biely jogurtik zvladnem,to lubim :)

aaa takze od pond.ideme na to ano?:)

Tany

Majka mne je tiez zle z tvarohu nemozem ho ani citit, tak si davam bud jogurt alebo termix, alebo mliecko :) je mi jedno cim ho nahradim hlavne je ze ho nemusim zjest..iak neviem ako by to dopadlo :)

majusQa 21

Cawte baby :) no mna cakaju posledne 3 dni...tesim sa na dalsiu dietku :)

Len mam na vas otazocky. Nevadi to,ked nahodou nejake jedlo vynecham? ale neposuniem casy...vynecham,cize nepapam 6h..alebo na rano o 7 nespapam...az od 10...nie vzdy mi chuti(som hladna).

A este,prosiiiiim cim mozem nahradit tvaroh,alebo cotagge syr...lebo mna z oboch napina a vzdy som radsej hladna...nechuti mi to vobec...nenahradim to jogurtom bielym nizkotucnym alebo cim?

dakujem a pekny den damy :)

Silviag

Ahoj Tany no konečne sa niekto ozval.Ty sa už pripravuješ na pondelok? Ja mám dnes ovocie a zeleninu.A ostatné ste kde, že by na záhradke?

Silviag

Ahojte moje babenky. Nikki až ti môžem poradiť neber tu dietu ako nejaký trest. Ber tu dietu ako hru a hlavne ber to športovo a práve vtedy sa ti bude dariť chudnúť a budeš mať obrovskú radosť. Píšem to z vlastnej skúsenosti.

nikki.7

ahoj Tany...ja ani nemožem povedat že sa teším,ael chcela by som začat s vami.

dúfam,že mi ten elán vydrží až do pondelka.

Chcela by som sa aspon sčasti priblížit tej diete,ale nie som si istá či vydržím pondelok pit len jogurtové mlieko,alebo podobné.