Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Tany

pau pau, ja som bola pekná, som pekná a budem pekná celý život :) Som aj spokojná zo svojím výzorom.. oznámkovala by som sa na 1 už stačí k tej 1-tke pridávať *-čky :) Drž sa!

paupau

uznávam že som sa nevyjdrila úplne "košer" ale napriek tomu si stojím za názorom že tak alebo onak robíme to pre všetko aj pre mienku (seba, jeho, okolia) a tiež pre zdravie a dobrý pocit.. inak by sme do toho nešli, keby sme sa všetky cítili dokonale, krásne a megaultrasexi..

paupau

hej goccia zas to neber tak tragicky..

vôbec sa necítim ako zakomplexovaná ani nič podobné.. hoci nie som uplne spokojna so svojou postavou ale netvrdím že sa teraz nemôžem pozrieť do zrkadla. naopak, pripadám si príťažlivo a myslela som skôr ako vtip a nie tak ako si to pochopila ty. a na druhej strane, tie spomínané krásavice môžem brať ako motiváciu alebo inšpiráciu :) keby som bola spokojná neskúšala by som niečo ako diéta.. !!!

nechcem povedať že sa mojmu partnerovi nepáčim ale myslím že každý muž chce mať doma kočku a kto to popiera - klame.. to že ťa miluje takú aká si je samozrejmosť ale keď už nie kvoli nemu tak určite kvoli tomu aby som sa cítila pekná sama pred sebou a spokojná so svojim vyzorom.. a to chceme predsa my všetky, ktoré sa snažíme jesť hnusný tvaroh, mrkvu a biele nízkotučné jogurty.-. mýlim sa?

goccia

paupau ty hlavne cosi urob so svojou mienkou o sebe, kokso, keby som sa ja takto pozerala na svet, vsak ani z domu nevyjdem. to je priserny sposob pohladu na seba a na svet. vies, ako si skodis?? potom sa nemozeme cudovat, ze po svete behaju same zakomplexovane chuderky. fuj az ma striaslo. sebavedomie a krasa zacina niekde inde, v hlave.

Tany

Ahojte som rada ze sa nas tolko nzbieralo, podporime sa a zvladneme to. Ja uz teraz vem ze si dam opat 2 kol :)
Teraz som si urobila na ,,desiatu" salat= paradajka syr trosku sunky + horcicovy drezing mnamka poriadna :)
Co ste dnes papkali vy ? pochvalte sa

paupau.

noo tak idem do toho s vami baby, opať.. a dúfam že teraz to pojde lepšie, že sa ručička pohne aspon o 4 kg dole.. už sa necítim príťažlivo a ide leto plavky ( a kopec krásnych dievčat s dokonalými krivkami na ktoré sa bude môj drahý pozerať popri tom ako sa ja budem niekde v kúte hanbiť za svoju začínajúcu celulitídu) :)

vikiviki

ahojte baby, rozhodla som sa, ze skusim od zajtra tuto mliecno dietu, len teraz ma tak napadlo, mam zapal prinosovych dutin a berem atb amoksiklav, ci je dobre to kombinovat s "tolkym" mliekom, niekedy by sa vraj nemali atb kombinoavt s mliekom. Inak v pribalovom letaciku nepisu ze by sa nemalo pit mlieko,ci jest mliecne vyrobky, akurat ze sa maju jest pred jedlom.Tak teraz neviem, chcela by som zajtra zacat...