13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Tany

mne bude tiez stacit 5 kg dole :) dufam ze sa nam to spolocne podari, ja sa tak tesim na mliecko ....a uz teraz si davam zavezok ZIADNE PREHRESKY !

nikki.7

ahojte kočky...tak zajtra by som velmi chcela začat s vami aj ja...

dnes si pojdem nakupit nejaké tie mliečne výrobky,lebo neviem či vydržím celý den len pit jogurtov mlieko,lebo normálne nevypijem...

ale tak, pokúsim sa aspon priblížit sa.

tie 4 kiklečká by mi úplne stačili

Muška

Ahojte. Takze sa tu ozyvam po nejakej tj pauze. Ja som dietu nedrzala, nejako mi to neslo, ale stravovala som sa podla nasich zasad / kazde 3 hodky a bez bielej muky. Nepribrala som ani kilo a teraz idem vazne do toho s vami od pondelka. A tesim sa.

Tany

Dobre ránko, ja som si dnes dala na raňajky mliečko :) Stihla som už urobiť tortičku, dnes sa bude oslavovať. Čo máte dnes na pláne?

majusQa 21

papau nieee....to tak neber....my tu tiez porobime foriky...:)) my len ze aby si nesla do dietky v stresoch ale s usmevom...ze si krasna a chces byt este viac :) heh.....lepsie sa potom chudne :))

aj tebe pekny dnik :)

vikiviki

ahoj dievcata, chcela som od dnes, ale rano som sa nejak pozabudla, a dala si chlebik, ....takze od toho pondelka pojdem do toho s vami, :)

paupau

uf.. tak to som fakt nečakala že to vezmete takto vážne...!
cele to bol len taký pokus o vtip v kontexte celého príspevku.. asi som dala malo smajlíkov ale nevadí teda, už som za zakomplexovanú paupau tak čo s vami babeny :))

noo a od pondelka idem isto do toho ale s pevnejšou vôľou lebo sladkosti sú moja slabosť a občas sa neovládnem...

btw. krásny víkend prajem popri fandení pri hokeji a príprave na ďalšie kolo diétovania..

(( dúfam že som nenapísala ďalšiu kontroverznú vec za ktorú ma tu obviníte ))

majusQa 21

fuuu papau ale si tu riadne dalaa....gocia dobre si povedala,nesmies si to tak brat...iked aj ja som mala kedysi taky nazor,ale kazda zena je svojim sposobom krasna...a neboj,do leta to vsetky spolu zvladneme a budeme koceny :))

tany ty si mala riadnu fajnotkuuu mnam :) ja som dnes mala termixik, mliecko...zeleninkovy salat potom ovocny a vecer jogurtik :) celkom fajn dnik...este den a potom den volnaaa :)

to cez ten 1 den si mozem dat normalny obedik? ako bez pecivka, dodrzim kazde 3 h. papat ale mozem normal? priklad masko ryza? ci to len pokazim?....

a ostatne ako?aj ja som zvedava :)

a kolke teda sme na pondelok? :) aaaa asi sa aj moja mamka prida :) heh