Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
vdaka tak si to idem prečitať.maš nejake skusenosti?
adika je to na prvej zalozke tejto temy
ahojte kočky v čom zhruba spočiva tato dietka s ktorou ste prave začali? je tu toho vela a neda sa všetko čitať. mate ju už odskušanu? s akym výsledkom? dakujem za odpovede...pekny den
Dobré ránko spolubojovníčky. Ja mám už tiež za sebou raňajky a teším sa na ďalší chod,ktorý si vychutnám. A nie náhodou o 10,00 hod?Tany dúfam, že sa nám podarí schudnúť tých 5 kg.Ku mne sa ešte pridal aj manžel. Teraz maródi a pribral,lebo je doma a musí byť v kľude. Takže ja mám podporu aj doma. Držím Vám všetkým palčeky a spolu to určite zvládneme.Príjemný slnečný deň.
Ranajky mam za sebou :) uz sa tesim na dalsie mlieclo o 11-stej
pardon, preklep...1. kolo, nie 11 :D
baby idem s vami zajtra opat do toho...11 kolo bolo uspesne a chcem to zopakovat...velmi ste mi pomohli a chudnutie islo s vami ovela lahsie :)
No ja mám 173 cm a váhu teda presne neviem, nevážila som sa už asi pol roka, ani sa nebudem, ale na oblečení cítim, že priberám, preto s tým chcem niečo robiť, pretože kedysi som schudla 15 kg a dosť dlho som si to držala, ale akosi sa to teraz pototo :))))
Som rada ze sa nas naslo tak vela.Pevne verim ze vsetky vydrzime az do konca :)
hojte kočky ja sa zajtra k Vam pridavam.