Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Hebik vitaj medzi nami bojovníčkami s kg.S nami to určite zvládneš.Ja som si tiež nevážila nič iba salámu v obchode mi navážili. Keď bolo ovocie dala som si napr. 1 jabloko alebo 1 pomaranč. Zo zeleniny 1 malý kalerábik (strašne ho mám rada) alebo 2 mrkvi. Držím palce.Teším sa na 13,00 hod ďalší chod.Teraz si dám miesto mlieka kefír (mám ho rada).Dobrú chuť ostatné!
hebik 2l za den neni tak vela
Tany, dakujem :) este sa musim popasovat s tym pitnym rezimom..
Hebik.... ja som si nikdy nič nevážila a vidíš ako dom ,,dopadla" :))
Ahojte kočky, čítam vás s malými prestávkami od začiatku, skúsila som to i ja, ale nevydrzala som, ale ked dnes zacinate aj vy, tak s vami to dufam vydrzim dlhsie. Najväcsi boj bude vzdat sa sladkeho.. :(( a pit :((
No chcem sa spytat, vazite si presne tych 100g zeleniny a ovocia? lebo mne sa pokazila pred tyzdnom digi vaha a neviem, ako rychlo si kupim novu, lebo by som rada taku istu, vyhovovala mi, no je problem ju zohnat :( tak ze ci si mozem dat napr. kedje napisane 100g ovocia 1x jablko, alebo to treba presne zvazit.. dakujem za odpoved a zelam vela sil a energie :)
Ja sa akurát na mliečko chystám :)
Tany tak potom rozumiem prečo o 11 hod.Ja som mala mlieko o 7,00 hod.Adika je dobré, že si sa k nám pridala. Budeme bojovať spolu všetky ktoré sme tu. Držím palce.Ja už mám ďalší chod za sebou.
no vidim že ste začali dnesným dnom. rano som mala len kavu tak na 11tu si dam to mliečko a skusim sa k vam pridat aj ked neverim si velmi žeby som to vydrzala
Adika23 ... ja som ju tiež držala 2x po sebe a dala som dole 13kg ... via k tomu nemám čo dodať, je užasná! Treba vyskúšať.
Silviag... ja som mala raňajky o 8hod. + 3hod = 11 hod (desiata) takže mliečko :)
Somnou drží diétu aj moja mamča takže mám super podporu :)
Ahoj Adika.Ja ju mám odskúšanú a t 2x po sebe. Dala som dole 7 kg a stále si ich držím.Hlavne je o tom, že musíš sa naučiť pravidelne jesť a dodržiavať prestávky. Táto dieta je zamerana viac na mliečne výrobky, zeleninu ,mäso a ovocie.Ja som vyskúšala vôzne diety, ale táto je najlepšia a hlavne nie si hladná. Skús ju . Je super.