Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Silviag

Tany ty si ma prekvapila,že si taká mladučká.A veľmi ma to teší,že si rozumieme. Veď ja by som si mala písať skôr s tvojou maminou ako s tebou......Ale aspoň neklamem, že sa cítim ako 20-ročná. Neber to vážne - len srandujem. Zajtra budem mať dovolenku idem s manželom na kontrolu do Martina. Určite sa ozvem.

Tany

Ahojteee moja mamča je najstaršia asi čo snami drží dietu. Má 43 ja som zrejme najmladšia 20 :)
Silvia nič si s toho nerob ja som schudla jeden deň kilo a na druhý deň som zhrešila a bola som tam kde predtým, no teraz sa do toho púšťam ako po prvý krát :) nezhreším tak veľmi ako 3 kolo, to sa už nestane :)

Silviag

Franzi ako som písala ja sa cítim na 20 rokov a niekedy ma to štve,že som akčnejšia ako tie mladé.Môj manžela má 50 a ten je so mňa chorí. Ja mu výždy pripomeniem, veď vieš koho si berieš. Ja mám obrátky na 120 a on troška pomalšie. už sa aj deti smejú. Ale je to super a nemenila by som.Vyhovuje nám to.Drž sa moja. U mňa máš určiate oporu ale aj ostatné.Čaute!

Franzi

Dakujem za privitanie Silvi! To som teda rada, ze su tu aj kocky v mojom veku. Super si schudla, dufam, ze aj mne to bude pekne ubudat a potom sa navleciem do plaviek! tesim sa !!!!!!

slnečnica

Ahojte všetci ..normálne ako čítam, ako chudnete, akoby sa to fórum odľahčovalo, tak Vás idem váhovo priťažiť a pridať sa k Vám ak ma pustíte :D Mám 22 r, 170 cm, 66,5 kg (pred diétou). Minulý rok som držala a zišli zo mňa 4 kg, avšak som sa pekne rozožrala od zimy tak sú naspäť :) ..koncom mája dovolenkujem, takže som sa rozhodla stihnúť to do dovolenky a po dovolenke 2. kolo. Dnes som na 2.dni (včera mi mlieko stiahlo dole -0,8 kg :-D ..tak si držme palce, nech slnko nezájde keď výjdeme v plavkách :))

Silviag

Ahojte moje bojovníčky. Ja som schudla, trošku sa hambím iba 2 kg. Boli aj prehrešky ale už to nejde tak ako prvý krát. Vtedy som schudla 7 kg. Neviem, kde robím chybu. Musím sa vám však pochváliť, že robím dobrú reklamu na dietu, lebo každý tu dietu chce, keď ma vidí. Dôležité, že sa ja aj môj MM cítime dobre.Dietu začali aj moj švagor, zástupkyňa riaditeľa na ZŠ. Super. Ja som v sobotu mala birmovku.Staršia dcéra ju robila a obed sme mali objednaný v reštaurácii v sobotu,takže som to posledný deň porušila. Ale to nevadí mám 64 kg. Ďalší cieľ je 55 kg.Musím ale začať nie dnes ale v stredu kôli manželovi (on ide do toho druhý krát)V utorok ide k doktorke na krv. Ale nevadí budem vás povzbudzovať.Držte mi palce od stredy.
A Franzi ja som tu asi najstaršia mám 42 rokov ale cítim sa na 20 rokov.Super nie. A vítam ta medzi nami. Miloš dieta funguje!!! Tany koľko si chudla? Ja len 2 kg. 64/163.Pekný deň.

Tany

Franzi .... vydrží ti to, budem držať palce :) podporu tu máš.. len si treba vždy nakúpiť všetko čo budeš papať nasledujúci deň :)