Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Franzi, hlavne nemysli na jedlo, zamestnaj sa nejako. :-) A pi vela caju, vody, zazenie to hlad ak si hladna.
Pre mna je mliecny den tiez narocny, uz ho mam ale za sebou, takze som odhodlana vydrzat. SilviaG....ty uz musis byt riadna kocka! To este mas z coho chudnut? Ja som teraz na 65 :-( Ale dost som to flakala a jedla som co mi prislo pod ruku a kedykolvek....ale nevadi. Toto kolo dam dole aspon 5. :-) Nech som pod 60. :-)
Lutska toto kolo sme ako rozhádzané. Ja dnes prvý a ty druhý a ostané kočky tretí deň. Ale to nevadí. Určite sa budeme povzbudzovať navzájom.Čauko!
Franzi jasné,že to nesmieš porušiť.Musíš si poveda, keď si už vydržala dva dni a pre mňa je hrozný deň prvý (mliečny). Ja som touto dietou schudla na 2x 8 kg. Ja som nebývala hladná.Až ti môžem poradiť, tak si uvar veľa čaju do veľkého pohára a stále ho pi. Ja si varím na prečistenie organizmu alebo na chudnutie. Mne osobne nechutí zelený alebo žihlavový.S nami to zvládneš. Ja som začala až odo dnes s manželom. Kôli nemu. Od pondelka nemohol zo zdravotných dôvodou.(musel ísť na krv a pod...)Takže teraz sa teším na kefír o 13,00. Drž sa moja.Je úžastné si dať menšie nohavice.Keď budeš mať krízu kľudne napíš.
Ahoj Silvi! Tak uz mam 3 den a drzim sa celkom dobre! Musim sa priznat, ze mam velky hlad........ Pomoc mam krizu! Ale neporusim nic, ani za svet, ste pre mna motivacia, ked citam kolko ste schudli, tak sa oplati vydrzat.......... pa!
Ahojte a kdeže ste???
Držte sa.
Ahojte moje zlaté bojovníčky.
Včera som mala dovolenku a bola som v Martine na kontrole s manželom.Potúlala som sa po martinskej tržnici,nejaké kvietky som si kúpila pre radosť.Tany bola som v tom "Korze" nie na šaláte (ešte nerobili)ale na káve s mojou mamou a dcerkou. Ale podľa ponuky majú super šaláty.Určite ich vyskúšam,lebo manžel tam chodí stále.Tany a ty si martinčanka? Pýtam sa preto lebo ja som bývala od narodenia v Sučanoch pri Martine v učiteľske bytovke. Keď som mala 15 rokov tak sme sa presťahovali do Prievidze (od tiaľ pochádzajú rodičia). Ja začína s dietou až dnes kôli manželovi,chce ju držať druhý krát so mnou. Takže budeme si držať palce spolu. Už sa teším na 10,00 ako si dám ďalšie mlieko.Pekný a slnečný deň prajem všetkým.
Vytlac citron, nastruhaj zazvor....daj tam toho tolko aby ti to chutilo. :-) Ak je teplo, je to super s ladom. :-)
ahoj Lutska
zazvor pouzivam do varenie, a tusim v chladnicke este volaky mam, a asi aj citron. Ako si to urobit??? dik
Viki....co tak voda s citronom a zazvorom? Velmi osviezujuce. :-) A zdrave. :-)
zdravim babule, ja sa tiez drzim, len by som mala viac pit, :)) zisla by sa daka zihlava nasklbat cista, a taky cajik, lebo uz mi idu tie co doma striedam hore gagorom. A to som cajickarka. No tak hadam cez vikend vybehnem niekde za mesto na zihlavu. snad....... ppapa :)))