13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

slnečnica

Ahojte !
No a ani neviem ako dnes je tu tretí deň a ja som o 1,3 kg lahšia, vážim sa každé ráno, lebo každý gram je povzbudením :)Chcem sa spýtať či pijete kávu ? lebo ja si dva krát denne dám pri jedle Nescu s trochou mlieka bez cukru ..je to veľký hriech ? :)

13dnova

Kocky pridavam sa k Vam.Ja cely den v pohode vydrzim ale vecer ma to aj teraz laka do chladnicky.Musim ist asi spat

vikiviki.

zdravim koceny, akurat som dosla z korcul, mam dost! :D idem zahnat deturence spat, a dam si "pohodu, klidek a tabacek", doslova.

SIMONKAAA

Tak od dnešného dňa som sa pridala k Vám..myslela som,že takýto deň ja nemôžem prežiť..ale som príjemne prekvapená:-)už sa teším na zajtra..a každý deň kt. ubudne:-)

franzi

Ahojte kocky! Prave som dopila posledne mliecko. Sama som prekvapena ako mi to ubehlo. Tesim sa na zajtrajsi den! caute:-))

vikiviki.

ahojteee, ale ste sa rozpisali kocky, super...
franzi ano druhe kolo, len s tym rozdielom, ze by som sa chcela viacej hybat :)))

dobre moje drzte sa, ja idem dceru zaviest na trening, a skocim ku kamoske na kavu... tak zatial papa ..... a inak ja mam 28, ked uz ten vek spominate :D

Tany

Silvia.... ja si rozumiem s každým nemám stým problém, a vôbec nezáleží na veku... Držím manželovi palce na kontrole nech mu všetko dobre dopadne :) A aj v Martine máme KORZO... na pešej zóne oproti FRITU... skús isť tam na zeleninový šalát z horčicovým drezingom lepšiu mňamku som ešte nejedla :)