Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Ahojte !
No a ani neviem ako dnes je tu tretí deň a ja som o 1,3 kg lahšia, vážim sa každé ráno, lebo každý gram je povzbudením :)Chcem sa spýtať či pijete kávu ? lebo ja si dva krát denne dám pri jedle Nescu s trochou mlieka bez cukru ..je to veľký hriech ? :)
Kocky pridavam sa k Vam.Ja cely den v pohode vydrzim ale vecer ma to aj teraz laka do chladnicky.Musim ist asi spat
zdravim koceny, akurat som dosla z korcul, mam dost! :D idem zahnat deturence spat, a dam si "pohodu, klidek a tabacek", doslova.
Tak od dnešného dňa som sa pridala k Vám..myslela som,že takýto deň ja nemôžem prežiť..ale som príjemne prekvapená:-)už sa teším na zajtra..a každý deň kt. ubudne:-)
Ahojte kocky! Prave som dopila posledne mliecko. Sama som prekvapena ako mi to ubehlo. Tesim sa na zajtrajsi den! caute:-))
Tany ten horčicový dresing dávaju vo Frite. Je to ozaj oproti??
Vikiviki díky za vek, že si ho prezradila. Si super.
Tany tam je Korzo???
Ešte som to nepočula. Veď tam je divadlo? Napíš kde to je!
ahojteee, ale ste sa rozpisali kocky, super...
franzi ano druhe kolo, len s tym rozdielom, ze by som sa chcela viacej hybat :)))
dobre moje drzte sa, ja idem dceru zaviest na trening, a skocim ku kamoske na kavu... tak zatial papa ..... a inak ja mam 28, ked uz ten vek spominate :D
Silvia.... ja si rozumiem s každým nemám stým problém, a vôbec nezáleží na veku... Držím manželovi palce na kontrole nech mu všetko dobre dopadne :) A aj v Martine máme KORZO... na pešej zóne oproti FRITU... skús isť tam na zeleninový šalát z horčicovým drezingom lepšiu mňamku som ešte nejedla :)