Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Ahojte kočky, tak ja sa drzim ako tak, ale ked sa priznam, od vcera uz to nedrzim podla planu, no jem kazde 3h a take jedla, ako sú zhruba v celom 13dnovom rozpise, ale nie presne v tom poradi. Ale drzim sa pri tom toho, ze ovocie uz vecer nie, radsej zeleninu alebo bielkoviny. Pecivu som sa poctivo vyhla od zaciatku. cez vikend som mala tiez prehresok, robila som parizske rezy, ale len som si lizla na lyzicku parizskeho kremu, ale inak som si nedala, tak som na seba hrda. Mliecny den som poctivo drzala, aj zeleninovo-ovocny. Dnes som mala prvykrat iny obed, lebo sa tomu nedalo vyhnut-bola som v restike, nebola som sama, tak som si dala spenatovy list s volskym okom :) Mna tato "dieta" konecne naucila papat pravidelnejsie. Tiez som sa bala, ze ci nebudem pri nej hladna, ako pisala jankaaaa, ale su to kecy. Hladny je pri nej len ten, kto je zvyknuty sa rozzierat. Ja za normalnych okolnosti zjem asi tak rovnako alebo menej, no nejedla som pravidelne - doobeda takmer nic a skor vecer, takze takto som sa naucila si jedlo priebezne davat.
Vsetky, co ste tu pisali proti nam, davate rady, uz len z principu, ze v nazve je "dieta".. Lenze ak si pozriete laskavo ten jedalnicek, zistite, ze strava je skutocne pestra a tie 2 mliecne dni, ktore idu navyse s odstupom, urcite telu neuskodia!! a je sa kazde 3hodiny, takze hlad tam nie je ziadny a to nepisem preto, lebo by som mala 50kg a zrazeny zaludok!!! Mne tato dieta a hlavne tie skvele kocky, ktore tu prispievaju do diskusie - Tany, mataBB, silvia a spol. napr. moc pomohli, lebo dolezita je aj psychika pri vzdavani sa zlych navykov. Vydrzala som od sladkeho, par krat si dam len pre chut - ale len raz odhryznem napr. z niecoho a koncim. Nie, ako predtym. A bohate mi to staci. Takze pre svoje dalsie stravovanie - nielen po skonceni 13dni som si zobrala skutocne vela a som fakt za to vdacna.
aaaaa...prave som zhresila, zjedla som snickers :(( zajtra uz striktne musim dodrziavat, lebo moj ciel bude stale daleko...
Silviaq, ďakujem za radu :)
cau TANY ja som tiez ako rak :)))
bolo uplne nadherne....uz nech je letooo
a inak, pojdem asi aj ja na druhe kolo, toho 16teho, tak budeme zatial tri. Este niekto??
Ahojteee, aj ja som sa bola opaľovať, som červená ako paradajka :) ešte 2x a som ako čokoládka :)
Ak mám pravdu napísať, moc som tuto diétu nedržala tento 3x .. :) papám každé 3 hodiny ale to na čo mám chuť, mliečne dni som síce dodržala aj zeleninovo ovocný ale inak som zhrešila skoro každý deň.
No chcem začať 4 kolo (od 16.5)a už ho aj dokončím do konča, 24.6 idem na preventívku a chcem mať dobre výsledky krvi, dúfam že aj budu.
Tak držte sa dievčence :)))
ja sa pytam len kvoli tomu ze mi to pride sproste ak ma clovek pod 80kg a snazi sa takto drasticky schudnut.aleeee..........ak ste fakt mali nad 80kg tak dobre uznavam ze pre vas ta dieta bola dobra :)
no stale som nazoru ze to neni zdrave dobre.(a hlavne tu po mne nekricte ze som si toto dovolila napisat :D)
uznala som vam ze dobre ste spravili takze tisko ;)
Vikiviki ty sa máš ja musím tvrdnúť v robote do 16,00hod.Ale zajtra mám dovolenku ale takú pracovnú - piecť a variť,lebo v sobotu má moja 16 roč.dcéra birmovku.Takže bude veselo.Len aby som to neporušila.A keby aj trošku, veď už je to posledný deň. Ja sa asi dám tiež na druhé kolo. Nezačneme od pondelka 16.5.??
dobre ranko,
silviag dik, :) tiez planujem ten kalerab,
rozmyslam, ze by som hned dala aj druhe kolo, len neviem ako, ci pokracovat ako keby 6tym dnom alebo ist uplne od zaciatku, od mlieka. Tany ako si to urobila ty??
inak dnes je krasne, takze idem chytro navarit tym "druhym" a sup sup plavky, zahrada, slnko.....paa
Dobré ránko spolubojovníčky.
Vikiviki gratulujem. Ty a Tany ste ten príklad, že kto chce ten to dokáže.A tá docielená váha sa dá udržať.Ja by som chcela aspoň na 55 kg.To je môj sen.Raňajky mám už za sebou a na desiatu mám nachystaný kaleráb.Mňam!Držte a pekný deň.
no dnes bolo krasne, mala som v plane plavky a zahrada, ale prisla navsteva a trcala tu do piatej, takze nic z toho....
bibisa
mala som 84 kg, minulu jar som si povedala ze uz dost, a tak som zacala, takou tou "vlastnou zmenou stravy", vtedy som tuto este nepoznala.Inspirovala ma dovolenka pri mori, tak som zamakala a od marca do juna som to stiahla na 70kg.A tak to aj zostalo cely rok. No a teraz sa mi zda aj tych 70dost, tak este aspon 5 kg a budem spokojna......mozno...uvidime :DDD