Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
bibisa .... mala som nad 80.. už nemám :) ešte nejaká otázka?
ja som sa tiez uz raz vyadrila k tejto teme ale aj tak ma celkom zaujma ci tu ma aspon jedna za vas co drzi tuto dietu nad 80kg...
dakujem za odpoved
Ahojte bojovníčky ako sa vám dnes darí, ja som mala dnes trošku zložitý deň tak som jedna čo som momentálne mala po ruke.. samozrejme že každé 3 hodiny :) nedávno sme grilovali tak som si dala kuracie prsíčko a k tomu zeleninu :) večer si dám mliečko a môžem ísť spokojne buvať... Ako ste sa dnes mali? Čo ste robkali? Ja som sa chystala na korčule no som taká unavená z cesty že sa mi nechce dnes ani pohnúť no zajtra si dám minimálne 12km na korčuliach :) Držte sa
L -Thyroxin,jankaaaaaaaa, Sisi135
Budem veľmi rada keď nebudeš pridávať žiadne nové príspevky. Ďakujem
PRAVDA O CHUDNUTÍ:
Keď necvičím, neschudnem – to je klamstvo
Samotné cvičenie pomáha tvojmu telu spáliť kalórie rýchlejšie. Cvičenie však nie je nutnou podmienkou toho, aby si schudol. Všetko je to len o úbytku kalórií. Je to jednoduché. Keď za deň príjmeš menej kalórií, ako ich spáliš, tak schudneš.
Nemôžem si dať žiadnu sladkosť – to je klamstvo
Zbavenie sa sladkého, pokiaľ ho máš rád, predznamenáva väčšinou neúspešný koniec chudnutia ešte skôr, ako začalo. Nedeprimuj sa, môžeš potešiť svoje chuťové bunky sladkosťou, ale v rozumnej miere. To platí aj pre ostatné jedlá, ktoré tak miluješ. Nesmieš sa prejedať, inak nikdy neschudneš.
Večer jesť nemôžem – to je klamstvo
Môžeš večer jesť. Kalórie nevedia, či je ráno alebo večer. Na to, aby si schudol, stačí prijať menej kalórií ako spáliť.
Keď schudnem, určite potom priberiem – to je klamstvo
Ak po chudnutí opäť priberieš, tak Tvoje telo začalo príjmať viac kalórií, ako ich stihne spáliť. Neprejedáš sa? Väčšina ľudí priberá kvôli zlým stravovacím návykom. Nauč sa jesť primerane Tvojmu telu a nebudeš mať problém dosiahnuť ideálnu váhu.
Kto sa ku mne pridá od zajtra?
no neviem kto tu pise svoje vylevy :D a zeny preboha nerozculujte sa zbytocne, to chudntiu neprispieva. tak pekny den prajem, ja si idem zabehat
Že ťa to ešte Jankaaaa baví.....
Prosím ťa už si prehoď stránku a choď si písať tie svoje výlevy niekde inde.Čau
tak pomoc asi potrebujete ked sa snazite chudnut a este k tomu takymito hladovkami.. ale okej, chcela som vam len poradit. je to vase zdravie a vasa vec. tak drzim palce aby ste boli stihle podla vasich predstav