Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Ahojte! Prve mliecko mam za sebou! Tesim sa ako to bude pokracovat dalej! Vecer napisem ako som zvladla prvy den, ale som naozaj pozitivne naladena! Hlavne nech mi to vydrzi.......!
Milos M áno funguje :) ešte máš nejakú otázku ?
Ahojte kočky tak ja som si dnes na ráno dala len čajík nemala som chuť na mliečko, no na o 3 hodinky si ho dám určite, ako da držíte?
Lutska ja musím tiež dodržiavať striktne lebo zase zhreším a budem na seba naštvaná ako ,,3 kolo" :)
Vítam tu všetkých nových bojovníkov :)
Franzi, ja mam 31, to je skoro rovnako. :-D Drzim palce. Ja uz som tuto dietku drzala. Prve kolo bolo uzasne, vsetky baby tu na fore sme sa drzali, tak dufam ze to bude tak aj teraz. zaklad (aspon pre mna) je ze musim ist podla jedalnicka, potom je moja psychika nastavena tak ze nic ine, len to co mam napisane. :-) A kedze viem ze tato dietka funguje, budem sa jej teraz drzat do bodky!!!
Ahojte dievcata! Rada by som sa od zajtra pridala k Vam! Uz dlho vas pozorujem a tajne zavidim! :-)) Mam 172 cm a 66 kilo a moj ciel je 60! Mam 39 rokov, tak som z Vas asi najstarsia!
Ozaj Muska, tu si este? Ako sa drzis? Ides do toho v pondelok s nami?
Ahojte :-) Zacinam v pondelok (zajtra) na tvrdo aj ja. :-) Presne podla planu a aj s cvicenim. Koncom juna by som chcela ist na dovcu a velmi sa budem hambit v plavkach ak so sebou nieco neurobim. Tak nam drzim palce. Vsetky ktore v pondelok zaciname, drzim palce a prispievajte prosim, kazdy den dajte vediet ci ste splnili plan a ako vam to islo. :-) Velmi to pomaha. :-)
tak ako???? kolko ste dali dole?? ja necele 4 kg, som rada, a v pondelok idem 2. kolo ale pridam viac pohybu.
Pride sa niekto??
Ahojte ja som sa dnes držala :) ešte si dám mliečko o 18:00
a co nikto nic?? ja som dnes robila dcere tortu, a hadajte?? len tak som oblizovala varesky, juj. Tortu opacim az v nedelu, a od pondelka pojdem natvrdoooo, a dam aj viac pohybu, :)))
pa