Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Dobre ranko. :-) Tak ako zienky? Ja som na seba velmi hrda. :-) Mliecny den je uspesne za mnou a este som si dala aj hodinku kardio boxu. :-) Zatial sa nevazim, viac je pre mna dolezity pohlad v zrkadle. :-)
Vam drzim palce do tretieho dna, ja sa pustim do druheho. :-)
Ahojte! Dalsi den za nami. Stale sa obzeram v zrkadle, zatial mi vaha ukazuje 64,2kg. Tak podme dalej! :-))))
AHOJTE, 2-hy deň je za nami :) už ,,len" 11
ahojte, prave som sa dotrepala z mesta, idem chytro hodit daku kuracinu na panvicu:) paa
Ozaj, este jedna rada, ktora mne velmi pomaha. Ja mam napisanu dietu na trhacich listockoch, den po dni. Odskrtavam si kazde jedlo co som mala a po ukonceni dna odtrhnem cely listocek a som na seba hrda ze som to zvladla a ako tie listocky ubudaju den po dni. :-)
Dobre ranko, vidim ze nam to ide skvele. Ja som sice zacala az dnes, ale planujem vydrzat. :-) A dnes vecer si aj pocvicim. :-) Tak sa drzte a teste sa z kazdeho gramu-kilka doel. :-)
Ja si davam kavu bez cukru a bez mliekka. Asi by som to nevydrzala bez kavy. :-) A cierna kava nema kalorie, takze nevidim dovod preco nie. :-)
Dobre ranko! Prave si davam tvaroh, celkom sa to da! :-)) Kavicku si davam len rano, bez mlieka a cukru. Cez den zeleny caj! Drzme si palca huraa dalej! :-))
Slnečnica, káva by sa nemala piť.. no ja si tiež robím nescu aspoň 1x do dňa z mliekom a 1/2l cukru :) + popritom 3l čaju
Dobré ránko, raňajky mám za sebou. Ani neviem čo máme mať na desiatu :D musím si pozrieť ...dnes som o kilečko lahšia to ma teší, od teraz sa nebudem vážiť, až po skončení sa nechám prekvapiť :)
Držkajte sa.
Silvia.. prepáč že som včera neodpísala ale nebola som na nete, až teraz.. Divadlo je poniže, keby si šla trošku vyšie tak ho tam nájdeš :)
breee ranko, aky bol termix?? mnam mnam?? veru...kludne mohol byt ete jeden:)
a co sa kavy tyka, tak je tiez pijem nesku bez cukru s mliekom, ale to je podla mna v poho, to by som si nemohla odpustit....papa