Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Lutska môj cieľ je 70, to budem najšťastnejšia na svete :) ešte takých 6-7 kg dole a je to :) len teraz to už nepôjde tak ľahko ako zo začiatku, preto som začala pravidelne cvičiť
A aky je tvoj ciel Tany? Tebe sa dari vyborne pokial viem. :-) Ozaj, ty si tu vlastne stale, nevies co je s Muskou?
SilviaG....ked ja budem po druhom dietati asi to tiez nebude jednoduche, ale tebe to ide skvele! Klobuk dole.
Silvia áno som z okolia Martina,a keď som v Mt tak vždy rada skočím na šalátik mňáám, ja som si dnes urobila doma šalát a je ho toľko veľa že ho budem jesť asi týždeň :))
Ako sa vám darí? Ja sa teším o druhej idem papkať, ešte si čajík idem urobiť aby som nepociťovala až tak veľmi hlad.
Ja milujem čierny čaj, zelený a zázvorový. No tiež mi je z nich už niekedy zle keď ich mám stále dookola každý deň. Teraz som skúsila ovocné ale moc mi nechutia.
Krásne váhové ciele ste si dali, ja nebudem mať v živote 60 a už vôbec nie pod 60 :) ale držím vám palce aby ste to zvládli kočky :)
Lutska ty si ešte riadna mladica - kočka.Jaj hned by som brala takého malého.Ja už mám riadne školáčky. Staršia je na gymli a malá druháčka na ZŠ.Už vás musím opustiť idem na pohreb. Čaute.
Tak to je skvele....ja nam verim, tentokrat to damer pod 60 :-) Ja som pevne odhodlana, dnes si tiez aj pocvicim, tak to bude zo mna liezt dole rychlejsie. :-) Dufam. :-) Ja mam 31 rokov a moj maly ma teraz 10 mesiacov. :-)
Franzi až sa môžem opýtať koľko máš rokov,keď píšeš " v mojom veku....Ja s ja sa priznám 42.Ako som písala ja sa cítim na dvadsať.Po prvom pôrode som aj ja mala 47 kg a potom stále 52 až kým sa mi po 8 rokoch nenarodila ďalšia.(dcéra má 16 rokov,druhá 9 rokov).
Práve preto budeme bojovať spoločne s kg aby sme boli kočky....
Moj ciel je 60kg, ale moj najtajnejsi sen 58 jaaaj, to by bolo! Ako za starych cias! No myslim, ze v mojom veku to uz tak mozem napist! :-))) Baby drzte sa, budeme kockyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!
Franzi si super. Určite to vydržíš. Lutska veď mi máme spoločný cieľ, vieš to????? Držím ti palce ale aj ostatným.Musíme ísť pod 60 kg. Prave som vypila kefír a úplne som si ho vychutnala.Mňam!!
Lutska musím povedať, že sme obe kočky, veď ja mám iba o jedno kg menej. Drž sa.
Jaaaj, baby super ako vam to ide! Ja vydrzim, teraz uz ano. Prave som mala tvaroh a vecer ma caka kuracinka. Ak to bude aj u mna taky uspech ako u vas, tak dam hned druhe kolo. :-))) Ale radsej ziadne velke plany a pekne vydrzat....!