Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Tany

Ahojte kočky tak som sa tu konečne dostala aj ja, na obed som dnes robila zeleninový šalát opäť na iný spôsob, tak si s neho uchmatnem trošku na obed a pôjdem sa opaľovať nech som pekná čokoládkova :) držte sa

Silviag

Díky Lutska. My celá rodina nemôžeme ísť k moru,lebo manžel je na maródke a stále chodí na rôzne vyšetrenia a injekcie.Ale určite niečo vymyslím buď Praha alebo Tatry.Práve som si dala ďalší chod jedla - miesto tvarohu plesnivý syr.Držte sa všetky.Ozaj Muska kde si???

Lutska

My by sme chceli ist niekam k moru, Gracko, alebo Spanielsko....takze v plavkach cely cas! Motivaciu mam veru riadne silnu. :-D
Praha je krasna, zila som tam rok...ale o ubytovani vela neviem. :-( V tomto ti asi neporadim.

Silviag

Lutska a kde chceš ísť na dovolenku??Poraď! Ja chcem ísť s rodinkou do Prahy na týždeň. Neviete o dobrom ubytovaní ale hlavne aby sa dalo parkovať pri ubytovni alebo hotely. Poradte!

Lutska

Dobre ranko :-) Ja mam dnes treti den, zatial sa to da vydrzat v pohode. Ziaden prehresok, cvicila som vcera aj predvcerom....tak uvidime. :-)
Je jasne ze pribudajucim vekom nam to spaluje tazsie, ale da sa to! A my to vsetky zvladneme. Par dni vydrzime a budeme sa citit ovela lepsie. Ja si teraz vyberam dovolenku, tak mam silnu motivaciu. :-)
Hura do dalsieho dna. :-)

Silviag

Ahojte kočky!
Tany neboj sa budeš mať aj ty vysnívanú váhu.A z toho šalátu by som si dala.
Lutska ďakujem za pochvalu.Franzi po tej 40-tke to ozaj spaľuje ťažšie o tom viem svoje. Ale drž sa zvládneme to.Vikiviki určite ten jeden hryz neni až taký veľký prehrešok.Ja niekedy tiež mám prehrešok.Ako napríklad dnes ráno mladšia dcérka nezjedla 2 kolieska párky a ja som ich dojedla.
Ja mám úspešne raňajky z druhého dňa za sebou ale ten tvaroh mi nejako nejde dole krkom. Musím si dať miesto neho alcitko. Najviac sa teším na 13 hodinu kuracinka. Mňam!!!
Včera som bola na pohrebe kolegyni(45 ročnej).Zomrel jej nečakane na infarkt manžel.Neviete si predstaviť aký strašný to bol pohreb.Strašne mi jej bolo ľúto.Pekný deň kočky moje.

slnečnica

Ahojte ! Neuveriteľne to letí, ja mám už 5tý deň dnes :) a - 2 kg (teraz 64,6:) ..tiež by som išla rada pod 60.. aj keď sa mi zdá, že som medzi Vami najmladšia, ja som nikdy nebola štíhla, no chcem to aspoň na chvílu zažiť :)..lebo keď už teraz mám toľko, tak to sa môžem len tešiť jak budem vizerať keď porodím :-D ..

franzi

Dobre ranko! Ranajky mam za sebou! Vaha stoji! :-(( Viem aj preco, zajtra mam dostat menzes, tak mi telo zadrziava vodu. Tak som si len v hlave odpocitala to kilecko a som spokojna! Pekny den prajem pa!

vikiviki.

ahojte zienky, tak vydrzala som aj ja, len teraz som odhryzla muzovi z hrianky s tatarakom. Tak mi to zavonalo, ze sa nedalo.:DDD tesim sa na zajtra, paaa

franzi

Kocky ja budem mat 40 rokov a nejako to uz nespaluje! :-)) Mam prave treti den za sebou, dala som si kuracinku! Tesim sa na zajtra a hlavne chcem vydrzat. Viem, ze aj psychika robi vela, tak vas naozaj potrebujem! Caute!