13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Slnečnica

Ahojte kočky !
Tak ako sa Vám darí ? ..ja som včera dostala kramy tak mi je blbo ake ďalšie 0,3 kg dole =D ..joj veľmi sa teším z každého gramu, aj priateľ ma stále chváli, vraj to už poznať, tak dúfam, že neklame :) ..Inak neviem čo to bol včera za koláčikový deň, lebo aj ja som jeden zjedla :) ..Zajtra ideme na oslavu, tak mi držte palce :)

Tany

Ahojte tak ja som od rána (zákusok) nič nepapala až do teraz... tak som si dala riadnu porciu zeleninky mňám palda vhod :) za 3 hodinky si dám 2 mandarinky :)

Lutska

Tesim sa na zeleninku na obed...dnesny den mi velmi rychlo ubieha a ani nemam na nic chut, takze dufam ze to zvladnem takto az do konca. :-) Teraz ideme s malym na prechadzku a potom na plavaren tak snad nam to rychlo zbehne aj poobede. :-)
Ja mam uz iba 9 dni pred sebou, celkom rychlo tie dni idu. :-)

Silviag

Ahojte bojovníčky!
Tany hneď ráno zákusok ???? Ty si ako ja s tým plesnivým syrom. Držte sa ! Prajem príjemný výkend všetkým!

Tany

Ja mám dnes 5 deň, no miesto 2 vajíčok som si dala jeden zákusok, nevedela som odolať :) môj prvý prehrešok. Pekný deň vám prajem

Lutska

Dobre ranko :-) Prajem vsetkym krasny den a s chutou do chudnutia. :-) Ja mam den 4ty a citim sa ovela lahsie, dokonca vidim zmeny v zrkadle, co ma nesmierne tesi. :-) Dufam ze sa citite podobne.

Lutska

Ahojte :-) Ja som mala dnes an veceru varene masko...tak som si uvarila kuracie prsicko s troskou vegety a vyvar som vypila. Je to velky prehresok? ALe idem este cvicit, tak snad to vypotim. :-)

vikiviki.

ahojte baby, akurat si vychutnavam tvaroh s chrenom, dnes som sa drzala, ale vypila som tony caju, uf a uz mam navareny dalsi krcah, :DDD

smajliQa

citala som len asi 3 posledne prispevky.. ale:

SilviaG : miesto tvarohu plesnivy syr???? to je uplny rozdiel... a plesnivy syr je ovela horsi do diety ako nizkotucny tvaroh...

ma viac kalorii a tvaroh je zdravsi... no neviem

franzi

Ahojte! Dalsi den ubehol a este ma caka zeleninka. Dnes sa celkom dalo, bola som v meste a odmenila som sa topankami a kabelkou! Pa!