Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

alore

ahojte baby, v com spociva tato dieta? Kolko sa da s nou schudnut? Nehodili by ste mi nejaky plan alore@azet.sk Dakujem :)

vikiviki.

caute koceny, ja som to vcera trosku poserinkala, grilovali sme tak som si dala namiesto chudeho masa, bravcovy steak, ale to by nebolo az take hrozne, ale potom som piekla cucoriedkovy kolac, no a ten som si tiez dala, ale berem to v poho, bez vycitiek, idem dalej podla planu, paa

Lutska

Muska, tesim sa ze ta budem vidat od pondelka castejsie. :-) Ja planujem "dietovat" az kym nebudem ako tak spokojna so svojim obrazom v zrkadle v plavkach :-D
A ostatne baby, kde ste? Ako sa vam dari?

Tany

Ahojte baby, tak ja mám za sebou raňajky a teším sa na obedík, dám si trošku polievky a mäsko, potom idem na pohreb tak si dám až večeru keď prídem domov. Pekný deň vám prajem

Lutska

Ahoj Muska, pekne ta vitam naspat. :-) Som rada ze sa ti dari a ides do toho znova. Ja mam dnes 6ty den, vacsina ma 7mi. :-) Celkom mi toto kolo ide, musim sa pochvalit. :-D Uz po troch dnoch som sa citila lepsie. :-)
Ja by som na tvojom mieste zacala v pondelok. Uzi si nedelny obed a od pondelka chod pod na to s nami. :-)

Muška

Ahojte dievcata. Tak som sa tu len nahodou nakukla a straaaasne som sa potesila, ze ste tu a stale sa drzite. Ja som mala strasne stresy, pohovory do novej prace a tak, takze som dietu nebola schopna hlavne psychicky uniest. Ale je fakt, ze som sa drzala viac menej nasich pravidiel, i ked som sem tam dala aj sladke:) Take volnejsie som to mala. Sem tam som zaradila niektory den z nasej diety. Ale ked to zhrniem tak som od zaciatku schudla 11kg a nevratilo sa mi ani po tychto dnoch nic naspat:) Straaasne by som chcela od pondelka zacat s vami. Beriete ma do partie? Chcela by som dat este takych 6 kg dolu. Len zajtra mam na plane kacku a lokse a to nie je bohvieco. Od obeda by som sa ale precistovala tekutinami a zelenym cajom. Co vy na to?

Lutska

Dobre ranko :-)Dnes som si dobre pospala, tak som vynechala ranajky o siedmej. :-) Citim sa skvele a lahsie, zatial bez prehresku, cvicim kazdy den, vcera som si dala Zumbu a Tai Chi. :-))) Celkom sranda to bola.
Tak nam zienky drzim palce, nech ten vikend nejako prezijeme, vikendy su pre mna najtazsie. :-) Ale som pevne rozhodnuta dodrzat, leto sa blizi!!!!

Tany

Krásne ráno vám prajem, šunka zo zeleninou je už za mnou :) idem navariť niečo dobré na obed a bežím sa na záhradu opaľovať, pekný víkend vám prajem