Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Lutska

Ja som si myslela ze zahradka je relax. :-D Zahradku mas namiesto posilky. :-) Zavidim vam teple pocasie, tu hrozne fuka, slnko svieti ale ten vietor sa uz druhy den neda vydrzat. :-(

Silviag

Lutska a teraz ma bolia ruky z nosenia krhiel,čo je tak sucho.Nasadila som si paprík,rajčín,šalátu..... a teraz behám po záhradke ako splašená.

Lutska

Ja tiez nechodim do telocvicne ani do fitka, cvicim doma pred telkou. :-) Verim ze mas pohybu habadej...moj maly zacina chodit tak ma z neho boli chrbat a som riadne unavena z toho ako za nim cely den beham. :-))) Tiez verim ze sa ti to s tou vahou pohne.....musi, ved zakladne pravidlo je, ze ked prijimas menej kalorii ako tvoje telo spali, tak musis chudnut. :-)

Silviag

Lutska ja nechodim cvičiť do telocvične ani do fitka a ani zumbu.Ja celý deň robím s ľuďmi a som z nich unavená.Teším sa do mojej záhradky a tam mám pohybu dosť. A ešte mám 8 ročnú dcérku, s ktorou chodím sa bicyklovať,chodím na túry a pod. Večer líham unavená do postele. A keď prídem domov o 17,00 treba mi napísať s dcérkou úloh niečo pre rodinku navariť. Mám pohybu habadej.
Doma mám prístroj na boky s ktorým večer cvičím a niekedy si dám aj brušáky.
No verím,že sa to trochu pohne.Príjemný deň.

Lutska

SilviaG...a cvicis? Lebo ja sa citim vyborne, cvicim skoro kazdy vecer asi hodinku. :-) A mam pocit ze to zo mna lezie rychlejsie ako pri prvom kole. :-)
Takze Muska, treba oprasit steper a aspon tri krat do tyzdna si dat do tela. :-) Viem ze niekedy sa clovek citi ze uz nema ani kusocek energie, ale treba sa donutit, ten pocit po cviceni potom stoji za to. ;-)

Silviag

Ahojte kočky. So na 6 dni a hneď na úvod sa musím priznať,že som mala malý prehrešok v nedeľu. Večer som s rodinkou grilovala a dala som si jednu špekačku a gril.krídielko.Tomu sa nedalo odolať.Ale nejako to neriešim.Dnes ďalej pokračujem.Ale zistila som, že najlepšie som schudla pri prvom raze. Teraz cítim,že to už ide pomaly. Neviem či dosiahnem 60 kg... Muska som rada že si medzi nami. S nami to zvládneš.
Babky držte mi palce o hodinu idem k zubárovi. Bojím sa, lebo mám asi kaz.Držte sa.

Muška

Dobre ranko. Aj ja som vstala odhodlana:) Mam mliecny den pred sebou a dufam teda, ze to zvladnem. Hura do toho a vdaka:) :) :)

Lutska

Dobre ranko zienky. :-) Vikend som prezila uplne v pohode bez prehrasku. :-) MAm zo seba radost. :-) Uz len 7 dni do konca. Ale nam to rychlo bezi.
Muska, ano, ja tu budem a velmi rada ta nakopnem. :-)))) Tak sup sup do toho!!! Stoji to za to. Ja sa citim v najlepsej forme od porodu. A je to uzasne. Nevazim sa....az na konci, ale uz teraz viem ze som dala 3-4 kilka dolu a kazdym dnom sa citim lepsie. Brucho mi uplne splaslo a aj boky :-) Takze hura do mliecneho dna!