Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Tany

Mne už nejde ani tak o zhodené kila, síce keby ešte nejakých 5-6 odo mňa ,, odišlo" bola by som rada... už len postavičku vyformovať a je to OK :)

Lutska

Dobre ranko :-)
Ja som mala tiez vcera na veceru omeletu z jedneho vajicka :-D Ale padla mi vhod. :-) Dnes dodrzim mliecny den, zatial mi to ide skvele. :-)
Ja na sebe vidimzmeny....celkovo to ide dole zovsadial :-) Takze mam radost, ale este niesom spokojna. Ideme DALEJ! Tak sa baby drzte.
Muska, SilviaG, Viki... ako ste na tom?

Tany

Ahojte kočky, ako vidím ešte stále bojujete :) ja som sa tu nemala čas dostať, no držím sa včera večer ma síce chytil záchvat všetkých chutí .... no čo som ja pojedla :D by niekomu až zle mohlo prísť :)) ale držím sa, z nôh som zase schudla ale brucho nechce ísť viac dole :( idem si radšej zacvičiť

Lutska

ja mam mliecny den zajtra, snad sa mi ho podari dodrzat :-) inac pohodicka, celkom sa to da vydrzat a mam pocit ze to velmi rychlo bezi :-) aj ked chute mam sem tam vselijake, dam si kavicku alebo cajik a hned sa citim lepsie :-)

vikiviki.

zdravim vas kocky, ako vam ide mliecny den?? ja som zatial bez prehreskov, ...zatial.radsej sa zdrzujem cely den v zahrade, ako doma obchadzat kuchynu :)))tak sa pekne drzkajte!

Silviag

Dobré ránko babenky!
Lutska ja ale naozaj mám záhradku ako relax,hoci včera som tiež behala ako odtrhnutá s krhlami. Ráno som vstala úplne dolámaná.Ale aspoň troška som si zamakala. V dietke pokračujem hoci manžel sa už vzdal.Dnes mi držte palce idem k očnej budú mi merať očný tlak. Nakvapkajú mi do očí a budem slepá ako patron.Dúfam, že to zvládnem.Držte sa a užívajte si slnečný deň.Ahojte.

duky

Mne osobne velmi pomohla Dukanova dieta,v ktorej sa clovek nemusi na mnozstve jedla obmedzovat,len dodrziavat par zasad...A kto sa chce naucit zdravo stravovat,tiez mozem len odporucat.A konecne som objavila aj slovensku stranku,kde sa o nej pise a kde je Kniha navstev-diskusne forum... www.dukanovadieta.com

Lutska

Dobre ranko dievcence :-)
Ako sa vam dari? Gratulujem Muska k prvemu uspesnemu dnu, vidim ze si pozitivne naladena, tak nech ti to vydrzi. Ja som vcera nechtiac vynechala jedlo o desiatej a o stvrtej som mala namiesto chudeho masa 2 hrianky. :-( Ale dala som si hodinku cvicenia, tak snad sa to nejako anuluje. :-) Nechce sa mi verit ze mam pred sebou uz len 6 dni. :-) A dnes den ovocno zeleninovy. Mnam.

Muška

Ahojte . Tak prvy den bez prehresku, tesim sa jak blazon. :) Steper oprasim urcite. Pohyb treba a ako to mam vyskusane z pohybu po domacnosti clovek neschudne. Dnes bolo u nas nadherne 30 stupnov, spotena som bola jak pes. Dnes som necvicila, prvy den som mala co robit so sebou, ale zajtra idem na to.