Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Silviag, meriam 178cm.
Vikiviki gratulujem k super váhe. A koľko meriaš?
Som rada,že ste sa ozvali a máte sa fajn.Tešíma že pokračujete v dietke. Držkajte sa.
čavte baby.. otazočka - nemate problem s tym ze ked denne tak malo papate a pijete vela vody tak sa vam ta voda začne nejak udržiavať v tele a zavodnujete sa?? čo s tym potom? lebo ja mam ten pocit, denne vypijem aj 4l vody ale na wc idem tak 3krát a to sa mi pri takom množstve vody zda fakt malo.. máte nejaký trik ? :D lebo sa obávam ze dovod preco mi váha neukazuje aj napriek chudnutiu menej je ten, ze mam aspon 5kg (litrov) vody v tele.. díks
ahojte, ja som tu tiezzz, len menej na nete, viac v zahrade :)) ale drzim sa, na zaciatku som dostala menzes bolo to take kadejake, divne chute, aj vaha stala, ale som nabrala druhy dych, tak sa drzim, konecne mi vaha ukazala 64 kg, som rano skoro odpadla....od radosti, tolko som nevazila ani pred prvym tehotenstvom. Manzel uz aj pohundruje, ze som uz dobra, ale to viete, to zenske oko je predsa len kritickejsie :))) takze pokracujem, len malo pijem, cca 2litre, a asi mi to je malo, lebo hlavka pobolieva, ale tak ja mam s tou mojou siskou problem od detstva.
Tiez by som pokracovala aj po ukonceni, len neviem ci to uz nebude prilis drasticke pre organizmus, aj ked to tak nepocitujem, a citim sa vyborne:)
Tany to je skvele, ja po skonceni tejto 13dnovej budem pokracovat, ale v zdravom stravovani a cviceni. :-) Raz do tyzdna si chcem dat mliecny den, alebo ovocny. :-) Do 22.6....potom idem na dovolenku a dufam ze dovtedy sa dam "dokopy". :-)
ja som tuu :) chystám sa do mesta na nákupy, a keď je takto pekne tak som radšej vonku ak za netom sediť... ja držím diétu stále a budem ešte aj držať až do 24.6 :)
Dobré ránko všetkým!!!!
Lutska vyzerá to tak, že si píšeme len mi dve.Ja som tiež prežila super deň. Zdržiavala som sa radšej v záhradke aby ma nepokúšala chladnička. Večer som varila segedi rodinke no a vieš si predstaviť varenie bez koštovania? Takže v tom som to trochu pokašľala.Ale hádam to neovplyvní moje chudnutie. Teší ma len to,že veľmi to cítim na veciach a vyťahujem také veci čo som už dlhú dobu neobliekla.A najlepšie na tom je,že sa cítim výborne,nie som hladná a nemám pocit prejedenia a cítim sa ľahučká ako pierko. Lutska drž sa aj ty ale aj ostatné ktoré ešte chudnú. A vôbec kde ste?? Chýbate nám.
Dobre ranko zienky. :-) Tak ako vam to ide? Nejako ste ticho, dufam ze ste sa nevzdali a bojujete az do konca. :-) Ja som vcera uspesne prezila mliecny den a este som si dala aj hodinku cvicenia. :-) Som sa citila ako vyzmykany citron, ale spala som ako babatko. :-)
Ahojte kočky.
Nemohla som sa ozvať, mala som kontrolora na účtovnícvo tak som sa venovala jemu. Porušila som to s tým,že som poriadne nejedla - nemala som čas.Ale to nevadí teraz sa teším na 16,00 hod. a práve som si navarila riadny krčah čaju.Včera som bola u očnej doktorky. Nakvapkala mi kvapky do očí a do 17 hod. som nemohla ísť na slnko - nič som nevidela. Manžel ma musel prísť zobrať na kliniku.Už som nemohla ani v robote nič robiť. Držte sa moje zlaté aj ja cítim,že tie nadbytočné kg idú zo mňa dole.Hoci pomaly ale idú.Ja som trpezlivá.Večer idem posilovať zasa s krhlami vody v záhradke.Pedný deň.