13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

vikiviki.

ahoojte kocandy, tak dnes mame poniektore posledny den... my sme na zahrade varili gulas, ale ja som odolala, horsie by to bolo s grilovackou:))))

je tu niekto kto bude pokracovat????

Tany

DObre ranko kocky. Tak dnes mam posledny den. Zajtra sa idem vazit tak som zvedava ako to dopadne. Je vidno ze som schudla a vdaka cviceniu som konecne KRASNA ako nikdy predtym :)Dnes budem mat na obed prehresok špagety :) no ale nevadi, vecer si dam uz len zeleninku a bude fajn. Drzte sa, nieze vas odfukne vonku ;)

Muška

Ahojte. Konecne som na nete. Uff. Tak ja sa stale drzim, i ked dnes som si odhryzla z makovnika, ale len trosku. Som na 5 dni a strasne ma inspiruje ako to zvladate a tahate. Robila som si teraz cuketu s rajcinkou na troche olivoveho oleja. A uz viac, lebo mi to vyjedaju rodinni prislusnici:) Zvladam celkom pekne, i ked prave dnes som dostala, tak preto ten kolac:( Ale ja som teraz tiez zavodnena, zajtra budem behat na WC maraton. Dufam, ze to pojde dolu, steper je uz opraseny:)

Lutska

Ahojte dievcata. :-)
Pozeram ze sa drzite, to je skvele. :-)
Paupau, ja tiez chodim v kuse na wecko....az je to niekedy otravne. :-D Ale davaj pozor aby si nepila prilis vela... oblicky potom nestihaju pracovat.
Dnes som mala chute vselijake, ale zvladla som to. Som na seba hrda. :-) Mam pred sebou uz len 2 dni, ale pravdu povediac vobec to tak necitim lebo viem ze budem v zdravom stravovani pokracovat, tak mi je to vlastne jedno.
Prajem vsetkym krasny vikendik, pri grilovackach vela sebaovladania a nespecte sa na slniecku. :-)

Tany

Ahojtee tak ja som sa tuto noc vyspinkala ako male babatko do ruzovucka... tiez mam v plane cez vikend grilovat uz sa tesim... zase zjem 3 paradajky miesto maska :))
Dnes som robila cesnacku na obed tak som sa fajne napapkalaa a idem sa opalovat, len dufam ze sa nespeciem ako vcera :) drzte sa baby

Silviag

Ahojte dievčatá!
Ako sa máte. U nás je strašne teplo a bez obláčika.Len škoda, že musím byť v robote,ešte šťastie že ide víkend.Paupau v tomto ti neviem poradiť. Ja keď toľko vypijem čaju chodím ako dostihový kôň na WC. Tany neviem prečo sa budíš o 4,00hod. ja som sa budila pred dietovaním o 1,00hod. ráno a to že začína pracovať pečeň.(Kedysi som jedávala o 20,00 hod.slaninku a to z toho. Teraz spím ako babätko.Ale zasa ráno sa zobudím o 5,30 hod a už som vyspatá a pritom chodím spávať o pol noci.V sobotu som už o 6,00 v obchode a v nedeľu mám už o 7,00 postavenú nedeľnú polievku.Manžel je z toho chorý.
V dietke pokračujem no uvidím cez víkend,kúpila som špeky na opekanie - ale určite okoštujem. Pekný deň.....

Tany

Silvia, ja si tiež nezávidím... no ale nebude to prvá ani posledná noc čo sa nevyspím, neviem prečo ale posledný týždeň sa vždy o 4 ráno zobudím a nemôžem zaspať..
Paupau, fuha tak to ti teda nezávidím, ja som dnes vypila 3l vody a mám pocit že sedím celý deň na WCku

paupau

Tany pri.sa.ham.. neviem prečo samej mi je to čudné.. tak možno je to len prechodne a zas to pojde ale pravdupovediac citim sa ako balon.. pichnes do mna spendlíkom a voda začne striekat :D
napriklad dnes - od rana som v praci - mala som 5 čajov a liter a pol mineralky. a bola som - tramtadaáá 2x od 8 rano :/

Silviag

Vikiviki veď to máš super váhu na svoju výšku. Musíš byť kočka. Tany nezávidím ti túto noc. Ale potom budeš krásne hnedá.Ja idem akurát teraz z roboty.

Tany

kočky ja som sa dnes grilovala na slnku a po pol hodine som taka spečená ako kurča, najhoršie je na tom môj zadok.. a predok :D inak sa to celkom dá, už sa teším ako sa túto noc nevyspím ..

Pau pau... ja keď vypijem 4 litre tak som každých 20 minút na WC-ku ... mi nehovor že ty ideš len 3x