Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

vikiviki.

ahoojte kocandy, tak dnes mame poniektore posledny den... my sme na zahrade varili gulas, ale ja som odolala, horsie by to bolo s grilovackou:))))

je tu niekto kto bude pokracovat????

Tany

DObre ranko kocky. Tak dnes mam posledny den. Zajtra sa idem vazit tak som zvedava ako to dopadne. Je vidno ze som schudla a vdaka cviceniu som konecne KRASNA ako nikdy predtym :)Dnes budem mat na obed prehresok špagety :) no ale nevadi, vecer si dam uz len zeleninku a bude fajn. Drzte sa, nieze vas odfukne vonku ;)

Muška

Ahojte. Konecne som na nete. Uff. Tak ja sa stale drzim, i ked dnes som si odhryzla z makovnika, ale len trosku. Som na 5 dni a strasne ma inspiruje ako to zvladate a tahate. Robila som si teraz cuketu s rajcinkou na troche olivoveho oleja. A uz viac, lebo mi to vyjedaju rodinni prislusnici:) Zvladam celkom pekne, i ked prave dnes som dostala, tak preto ten kolac:( Ale ja som teraz tiez zavodnena, zajtra budem behat na WC maraton. Dufam, ze to pojde dolu, steper je uz opraseny:)

Lutska

Ahojte dievcata. :-)
Pozeram ze sa drzite, to je skvele. :-)
Paupau, ja tiez chodim v kuse na wecko....az je to niekedy otravne. :-D Ale davaj pozor aby si nepila prilis vela... oblicky potom nestihaju pracovat.
Dnes som mala chute vselijake, ale zvladla som to. Som na seba hrda. :-) Mam pred sebou uz len 2 dni, ale pravdu povediac vobec to tak necitim lebo viem ze budem v zdravom stravovani pokracovat, tak mi je to vlastne jedno.
Prajem vsetkym krasny vikendik, pri grilovackach vela sebaovladania a nespecte sa na slniecku. :-)

Tany

Ahojtee tak ja som sa tuto noc vyspinkala ako male babatko do ruzovucka... tiez mam v plane cez vikend grilovat uz sa tesim... zase zjem 3 paradajky miesto maska :))
Dnes som robila cesnacku na obed tak som sa fajne napapkalaa a idem sa opalovat, len dufam ze sa nespeciem ako vcera :) drzte sa baby

Silviag

Ahojte dievčatá!
Ako sa máte. U nás je strašne teplo a bez obláčika.Len škoda, že musím byť v robote,ešte šťastie že ide víkend.Paupau v tomto ti neviem poradiť. Ja keď toľko vypijem čaju chodím ako dostihový kôň na WC. Tany neviem prečo sa budíš o 4,00hod. ja som sa budila pred dietovaním o 1,00hod. ráno a to že začína pracovať pečeň.(Kedysi som jedávala o 20,00 hod.slaninku a to z toho. Teraz spím ako babätko.Ale zasa ráno sa zobudím o 5,30 hod a už som vyspatá a pritom chodím spávať o pol noci.V sobotu som už o 6,00 v obchode a v nedeľu mám už o 7,00 postavenú nedeľnú polievku.Manžel je z toho chorý.
V dietke pokračujem no uvidím cez víkend,kúpila som špeky na opekanie - ale určite okoštujem. Pekný deň.....

Tany

Silvia, ja si tiež nezávidím... no ale nebude to prvá ani posledná noc čo sa nevyspím, neviem prečo ale posledný týždeň sa vždy o 4 ráno zobudím a nemôžem zaspať..
Paupau, fuha tak to ti teda nezávidím, ja som dnes vypila 3l vody a mám pocit že sedím celý deň na WCku

paupau

Tany pri.sa.ham.. neviem prečo samej mi je to čudné.. tak možno je to len prechodne a zas to pojde ale pravdupovediac citim sa ako balon.. pichnes do mna spendlíkom a voda začne striekat :D
napriklad dnes - od rana som v praci - mala som 5 čajov a liter a pol mineralky. a bola som - tramtadaáá 2x od 8 rano :/

Silviag

Vikiviki veď to máš super váhu na svoju výšku. Musíš byť kočka. Tany nezávidím ti túto noc. Ale potom budeš krásne hnedá.Ja idem akurát teraz z roboty.

Tany

kočky ja som sa dnes grilovala na slnku a po pol hodine som taka spečená ako kurča, najhoršie je na tom môj zadok.. a predok :D inak sa to celkom dá, už sa teším ako sa túto noc nevyspím ..

Pau pau... ja keď vypijem 4 litre tak som každých 20 minút na WC-ku ... mi nehovor že ty ideš len 3x