Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Tany takže máš 1 deň mlieko? Začínaš tiež od znova?
Veď ja sa nesťažujem až tak,na váhe to ide pomalšie ale na oblečení to poznať.Takže radšej sa nevážim a teším sa hlavne s dobrého pocitu.Držte sa všetky.Dne určite budem posilovať s krhlami,lebo už je v záhrade sucho. Takže pohybu bude dosť. Vo štvrtok idem s manželom na kontrolu do Martinskej nemocnice.Určite sa zastavím na nejakom šalátiku v Korze alebo vo Frite v Martine. Idem si naliať ďalší pohár mlieka. Mňam.Pekný deň.
Silvia už to nepôjde tak ľahko a jednoducho ako zo začiatku. No ak Ti mám pravdu napísať, radšej schudnem kilečko ako teraz ked som si to sama ne sebe všimla že som fakt ,,menšia" ... ako by som mala schudnúť rýchlo a ostať ,,veľká"
Som včera dala môjmu telu zabrať, ženy j mám dnes takú svalovicu že hrôza. Našťastie mám mliečny deň tak sa nemusím motať v kuchyni :)
Ahojte kočky. Ako sa máte??
Koľko ste schudli.Ja som dnes začala od znova a idem na to razantne. Ja nieviem, nejako mi tie kg už tak nejdu dole ako tie prvé kolá. Ešte stále nemám tú vysnívanú 55 kg váhu. Akurát som si dala mlieko.Luxuri ja tvaroh nahrádzam jogurtom (Pribináčik),syrom alebo si kúpim aktiviu. Tých 5 kg určite touto dietou schudneš. V prvom a druhom kole išla váha rýchlejšie dole ako teraz.Ale idem do boja ďalej.Držte mi palce. Pekný deň.Lutska a koľko si schudla??
Tany,mne staci aj 5 kil dat dole, nech mam kusok pod 50tku, mozno ked aspon to mlieko nizkotucnym jogurtom, to by mohlo fungovat nie?
Btw. kedysi som skusala tu kapustnu polievku, co sa papa 7 dni tusim a som sla dole 7 kg, len nemam cas vyvarat teraz :(
Ahojte, tak ja som sa pohla dole len o kilečko :) už to nejde tak ľahko a jednoducho ako doteraz, no už sa nemienim prežierať ako predtým tak... radšej nech to ide dole pomaličky a vidno pekne výsledky ako toto kolo :)
Ja pokračujem ďalej takže ma čaká 5 kolo :) podobne ako Lutska budem papať každé 3 hodiny ... niečo z jedálnička :)
Držte sa babule :)
Luxary..... ak chceš schudnúť skús aspoň to prvé koľko vydržať a jesť aj to čo ti nechutí :)
Patina... daj si do googlu mliečna diéta ... nájdeš tam všetko potrebne :)..alebo daj mail pošlem ti :)
potrebovala by som zhodiť aspon 10 kil, ale nečítala som všetky téme. Môžte mi napísať tú dietu? Ďakujem
Baby, od utorka zacnem s touto dietou aj ja s mamou. Neviete poradit, cim mozem nahradit mlieko a tvaroch? Mohol by byt syr a jogurt? diky
akinku
ano mam 178cm, prave dnes koncim druhe kolo, takze som isla zo 70kg na 64.Nie je to vela, ine baby schudli za 13 dni to co ja za 2 kola. Hacik vidim v tom ze ja som uz pred zacatim tejto diety jedla "striedmo" :)) takze to uz pre mna nebolo dake zlomove, ale myslim ze 6kil za cca mesiac je tiez fajn. A poviem Ti pravdu vela som toho nenacvicila, takze si myslim ze kkeby ze sucasne aj pocvicim bolo by to mozno viac.A takisto boli aj prehresky, nedodrzanie casu,niekedy som zas zjedla menej ako som mala..... takze tak.
Este minuly rok niekedy zaciatkom aprila som mala peknych poctivych 84kg, dnes 64, ja som spokojna....mozno by potesilo aj tych 62,len ktovie ako to pojde dalej...
ahojte mozem vediet viki kolko si mala pred dietou kg?a ako dlho uz dietujes tuto dietu?Lebo mas vysku ako ja 178 cm ak som si ta nepomylila kym som si vas precitala no ale ja mam az 78KG a chcela by som aspon 62kg:O(
Ale ja neviem vydrzat nemam pevnu volu ani trosku ako ste to mohli vydrzat baby obdivujem vas klobuk dole aj ja chcem ale ako ked neviem ani poriadne zacat a hnet to porusim a uz tlacim do seba vsetko mozne jaj
Ahojte :-)
Viki, ja budem urcite pokracovat, aj ked nie celkom podla jedalnicka. Kazde 3 hodinky si dam nieco zdrave, a nie vela. :-)
Tany, gratulujem. Je to naozaj skvely pocit ked sa clovek citi dobre vo svojom tele. :-)
Ja koncim az zajtra, ale pre mna to nekonci. :-) Do konca juna chcem dat dole este aspon 5kg. :-)
Baby, dajte vediet kolko sa vam podarilo zhodit!