Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
vyborne :)gratulujem, je to skvelý pocit cítiť sa dobre vo vlastnom tele.
ked som do toho šla prvý krát, bol pre mna problem vydržať nejest resp. jest presne podla rovnakých časových intervalov. ale posledné dva týzdne som mala ocistne tzn. pila som len vodu a čaje, další tyzden len ovocne a zeleninove stavy, jedla som minimalne viem ze to nie je zdrave ale moje telo to potrebovalo. o to lahsie bude teraz "zapasit" s dietou kedze mam zaludok stiahnuty a ten pravidelny prisun jedla bude vlastne vykupenim :D už sa teším na den ked si poviem - fíha, ty ale vyzeras sakra dobre ! keby nie som ty, tak s tebou začnem chodiť :D
Presne tak 13 dní nieje tak veľa... preto ju držím už 5x :)
Inak zabudla som sa vám pochváliť, včera som obliekla rifle ktoré som nosila keď som mala 14 rokov!! na stehnách mi boli dokonca veľké! Také volné mi neboli ani keď som si ich kupovala. Ja som najšťastnejší človek na svete!
čaute.. som spať :)
včera som telefonovala s maminou,povedala ze aj ona to už skúsala a pustili sme s do toho spoločne.. tak som zvedavá čo to dá... tento krat to už vydržím..13 dní predsa nie je až tak vela ! :D
Silviag, uz som ho kupila a dnes som do seba s kyslou tvarou napchala nejake tie gramy tvarohu...ble :) inak ja som vecera mala ten jogurtovy prvy ked a dnes rano som mala na vahe o 900g menej ako v nedelu. Snad to nie je nejaky oklam:)
Ja dnes konštatujem v robote,že sú mi nohavice nejako moc voľné. Ale ešte som sa nevážila. Cítim sa super len teraz pociťujem hlad tak som si zaliala čaj.13,00 hodina je ďaleko tak sa idem napiť čaju aby som necítila škrkanie v bruchu.Na obed si dám biele kuracie mäsko čo zostato z nedeľe.
Dakujem Silvia :) ani si envies predstavit aku mam s toho radost, po tolkych dnoch sa to rozbehlo, oplatilo sa cakat :)
Tany gratulujem!!!!
Tak dnes je také krásne ráno, mam o 0,5kg menej hurááá :) konečne sa to pohlo tým správnym smerom :)
Ahojte dievčatá. Ja mám za sebou prvý deň. Tany ja tiež si budem prispôsobovať stravu ale hlavne dodžím 3 hod. prestávku. A kde ste ostatné? Asi sa všetky opaľujete. Pekný deň baby....
Silvia áno, dnes zase začínam ,,odznova" :) no teraz už nebudem jesť podla toho čo je na ktorý deň napísane.... čo budem mať doma tak to si dám :) na obed si idem urobiť cesnakovú krémovú polievku, už teraz sa na ňu teším, ide do nej až 30 strúčikov cesnaku mňaamky