13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Tany

Lory ja som mala viac energie ako pred diétou jednoznačne, no na každého to vplíva inak. Začali tu snami bojovať aj iné baby ktoré to museli vzdať lebo boli slabé, unavené bez energie.... Tak vyskúšaj a uvidíš :)

Silviag

Ahojte staré a nové bojovníčky.Ja som akurát dopila kávu v robote a nestihla som si dať ovocie. Už sa teraz teším na zeleninu o 10,00. Dám si nakrájanú uhorku.Na obed Tany mám kúpenú salámku a na večer si dám polievku,ktorú som včera uvarila s čerstvej kapusty,zahustenú šľahačkou a rajčinovým pretlakom.Je taká dietnejšia. No ešte uvidím.Luxury to máš dobrú váhu. Ja som mávala vždy 52 kg pri mojej malej výške 163. Po prvom pôrode pred 15 timi rokmi som schudla na 47 kg, ale ti poviem cítila som sa zle. Vypadávali mi vlasy,trčali mi všade kosti a najhoršie robili sa mi všade modriny.Takže ja keď som bola až moc chudá necítila som sa dobre. Mne by stačilo aj 53-55 kg.Držte palce. Pekný deň!!!

Tany

Dobre ránko, vítam tu nové bojovníčky Lory a Luxury ... držím palce aby ste ani raz nezhrešili :) Ja neviem čo si mám dnes urobiť na obed :( som v koncoch z nápadmi, neporadíte nejaký recept? prosím

Luxury

Silviag,meriam 167 cm, vaha kolisava medzi 54 -56 kg teraz po dietati. Ja by som chcela mat okolo 50tky - 1 kg, 49 dajme tomu, ale sa mi to nedari, lahko zhodim na 52 a potom konec, uz to nejde a ja nemam uz silu pokracovat dalej:) ja nie som tucna ale nevladzem cvicit po praci, ledva sa osprchujem... takze musim to kompenzovat tak, ze obcas nejest, aby som bola aspon stihla ked uz nie vysportovana, ale obcas brusaky a legtrainer na nohy, ale malinko.
Inak dobra je toto dieta, bo stale nieco papam :) lepsie ako hladovanie:))))

Lory:)

Ahojte, od pondelka idem do toho s vami:)

...nemôžem skôr, lebo by ma priateľ asi zabil, on je strašne proti takýmto veciam...ale v pondelok ide na 2 týždne preč, takže akurát to stíham a dúfam že sa mi to podarí, som zvedavá, či si potom všimne rozdiel:P:P

Takže, vážim 61 kg a meriam 170 cm...možno sa vám to nezdá veľa, ale dočerta, ja som mala stále pekných 54 a cítila som sa super...ale za posledný cca rok a pol to šlo hore, naivne to pripisujem antike:D ale neviem, nejem nič iné ako predtým,...
myslíte, že by som mohla dať dole nejaké 4 kilečká? chcem sa cítiť dobre, lebo teraz sa tak ani zďaľeka necítim...

a ako to bolo u vás s energiou pri tejto diete? nechýbala vám? lebo ja mám za 3 týždne štátnice, tak že či prežijem učenie na tomto stravovaní:D

budem vďačná za každú reakciu:))

pekný dník vám prajem a držím palce!:)

Silviag

Tany to je super. Teším sa s tebou.Určite si už teraz kočka!!!Ja som si už dala mäsko a teraz čakať do 16,00 na zeleninku. Akurát som si uvarila ďalší čaj na zahnatie hladu. Paupau som rada že si sa s maminou pridala k nám.
Luxury drž sa určite to vydržíme - veď je to len "13 dní". Ja už tiež 5 kolo ako Tany.Príjemný deň u nás začalo riadne hrmieť a možno aj poprší.