Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Tany, ja som sla do toho nadsena, ale asi to nie je dieta pre mna, za cely cas, a to presne dodrzujem, co je napisane, som zhodila 1,5 kg....a dodrzujem to stale, dnes mam 10 den.pijem aj viac ako 3 litre denne. Ked som dala tu kapustacku,tak som sla dole za 7 dni 7kg. :-( ale inak nemam problem s dietami,obcas dokonca nejedavam nic. dokoncit dokoncim a napisem ze minus 1,5 kg :)))))
Kristinkita_1 ano je to ta dieta ktoru si tu napisala :) my teraz podaktore nedrzime tuto dietu a stravujeme sa ako chcem no dodrzujeme 3 hodinove odstupi preto som tu aj ja pisala ze si dam zeleninovy den :) od pondelka idem zacat aj zo Silvinkou odzaciatku :)
Luxury chelo by to pozitivne myslenie.. takto to dlho nevydrzis!
Paupau gratulujem, ja tiez drzim dietu s mamcou :)
Paupau gratulujem tvojej mamine a aj tebe už len k tomu že máš volnejšie nohavice.Ja dnes tiež mám nohavice čo som ich už neobliekla. Tiež sa z toho teším.Sú to len maličkosti a vidíš hneď máme krajší deň hoci prší. Nepotrebuješ sa zatiaľ ani vážiť. Dôležité je ako sa cítiš.Držím palčeky všetkým.....
ahojte, no vidim to tak, ze stale nic... asi potom skusim nieco ine. ja neviem, mozno preto, ze nemam nadvahu tak mi to nejde, ja neviem. zda sa mi ze na pohlad som mozno o cosi chudsia, ale nic moc.asi by som nemala jest vobec nic.
Tany, mne su veci, ktore som nosila v puberte velke stale, uz len preto lebo sa mi zmenila postava odvtedy, takze tazko mne toto hodnostit:( no, som nestastna:(
ahojte..
ja som raňajkovala banánik a chystám sa práve na obed, ešte netuším čo si dám ale určite to bude zdrave vyživné a v primeranej porcii :D po obede ma čaká biely jogurt a večer nejaká uhorka s vajíčkom..
dnes som si skusila dať nohavice ktoré som mala na sebe asi raz, kupila som si ich na jesen a boli mi príliš úzke ( mam totiž zlozvyk neskúšať si veci v kabínke a preto väčšinou doma zistím že mi je to velke male alebo celé zle) a dnes - su mi volne :D tak mam hned o čosi krajší deň a lepšiu náladu..
inak mamina sa stále drží, volala mi že dnes 8.deň a už ma 4 kg dole.. :) pekný deň dievčatá
Ahojte kočky...
Dnes som nemala raňajky, lebo som si ich nestihla dať. Teraz som dojedla nakrájanú uhorku. Mňam.O 13,00 hod si dám 10 dkg salámky.Včera som rodinke varila šošovicovú a plnený kapustný list. Musela som riadne odolávať. Ale nedala som si. Iba keď som koštovala a dochucovala. Ja som si dala zeleninkový šalát s drzingom. A vy čo máte? Pekný deň!!!!!
Tak v tomto spočíva táto diéta? Lebo píšete tu napr.aj o zeleninovom dni, a ako pozeram, väčšinou je tu zelenina miešaná s ovocím.
1. deň/9.deň:
07.00 hod. - 1/4 l mlieka
10.00 hod. - 1/4 l mlieka
13.00 hod. - 1/4 l mlieka
16.00 hod. - 1/4 l mlieka
19.00 hod. - 1/4 l mlieka
2. deň/10. deň:
07.00 hod. - 1 ks termix
10.00 hod. - 10 dkg tvarohu
13.00 hod. - 15 dkg bieleho mäsa
16.00 hod. - 15 dkg zeleniny
19.00 hod. - 2 vajíčka, 2 dcl čaju bez cukru
3. deň/11. deň:
07.00 hod. - 10 dkg ovocia
10.00 hod. - 10 dkg zeleniny
13.00 hod. - 10 dkg tvarohu
16.00 hod. - 1/4 l mlieka
19.00 hod. - 15 dkg vareného mäsa
4. deň/12. deň:
07.00 hod. - 1 ks termix
10.00 hod. - 1/4 l mlieka
13.00 hod. - 10 dkg zeleniny
16.00 hod. - 10 dkg ovocia
19.00 hod. - 10 dkg tvarohu
5. deň/13. deň:
07.00 hod. - 2 vajíčka, 10 dkg zeleniny
10.00 hod. - 10 dkg ovocia
13.00 hod. - 15 dkg diétnej salámy
16.00 hod. - 15 dkg ovocia, 15 dkg zeleniny
19.00 hod. - 10 dkg zeleniny, 1/4 l mlieka
6. deň:
07.00 hod. - 10 dkg šunky
10.00 hod. - 10 dkg ovocia
13.00 hod. - 10 dkg tvarohu
16.00 hod. - 10 dkg chudého mäsa
19.00 hod. - 1/4 l kyslého mlieka
7. deň:
07.00 hod. - 2 vajíčka
10.00 hod. - 10 dkg tvarohu
13.00 hod. - 10 dkg ovocia
16.00 hod. - 10 dkg chudého mäsa
19.00 hod. - 1/4 l mlieka
8. deň:
07.00 hod. - 20 dkg ovocia (jablká)
10.00 hod. - 20 dkg zeleniny
13.00 hod. - 20 dkg ovocia
16.00 hod. - 20 dkg zeleniny
19.00 hod. - 20 dkg ovocia
Ano nasla som ju. Kočky dakujem pekne za slová, ktoré píšete.
Je to povzbudivé. Ja sa každým dňom odhodlávam začať, no ešte som to ani neskúsila :((( asi sa bojím, že to nezvládnem.
Na mne je divné, že ukážkovo jem, aj sa hýbem, ale úbytok žiadny.
A chcela by som Tany zažiť ten pocit, kedy mi budú nohavice voľné.
Aj mňa by bolo potrebné vyhecovať, a motiváciu mám aj celkom dobrú, keďže môj priateľ je fotograf a vkuse fotí ako ja im hovorím, "modeločky" a ja sa cítim menejcenná aj keď viem, že som pre neho tá najkrajšia.
tak snad ráno ked vstanem naberiem odvahu a dám si mliečny dník.
Ahojte. Ja ani neviem uz na ktorom som dni. Vzdy ked mame nejaku oslavu a teraz ich mame v rodine aj medzi kamoskami pozehnane, tak potom si dam mliecny a idem odznova. Uz som cela pomotana, ale ani mne tie kila sa nehybu. A o WC ani nehovorim. Ale schudla som dost, 14kg, ale stale je nutne dat zo mna dolu 5/6kg. Dokelu. Biele pecivo, vysmazane a pod ani neviem co je. Teraz su ceresne, cez den sem tam odtrhnem a zhltnem, aj to to asi kazi. Jahody pomedzi to, nemala by som, ze? Vyhecujte ma, pls:)
Luxury... presne tak ako píše Silvia musíš byť trpezlivá! Ja mám teraz 21 rokov ... po prvých 2 kolách tejto diéty som konečne obliekla rifle ktoré som nosila v 17-tke.... no keď som si včera skúšala nohavice čo som nosila ešte na základke (v 14-tke) skoro som odpadla. Oni sú mi na stehnách voľné, čo mi neboli ani vtedy keď som si ich kúpila.
Proste musíš vydržať, neschudneš za 2 dni ale to vieš aj sama, a nemysli stále na to že chceš mať o 5 kilov menej. Keď to príde tak to bude a ver tomu že budeš najšťastnejšia :) ako aj MY bojovníčky :)