13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Tany

muska, paupau.... vypada to super len sa tam papa nejakosi moc casto :)
Silvinka ako vydaril sa, mamca sa dokonca objedla, tak dnes som papala len gulas, a prednedavnom som si dala kavenku :)

paupau

čauko.. počula som o tejto diete, neskúšala som ju ale od pondelka to mam v plane.. poznám ju však trošku inak...

1 a 3 deň.

7.hod-šalka nesladenej kavy
9.hod-2 platky tvrdého syra, pomaranč
11.hod-1 vajce na tvrdo
13.hod-10dkg masa alebo salamy
15.hod-šalka nesladenej kavy
17.hod-1 vajce na tvrdo, pomaranč
19.hod-2dcl mlieka

2 a 4 deň.

7 - pohar nesladeneho čaju
9 - 2 vajcia na tvrdo
11 - 1 pomaranč
13 - 10dkg salamy
15 - 10dkg zeleniny
17 - 10dkg tvrdeho syra
19 - 2 dcl mlika

medzi tým samozrejme aspon 2 až 3 litre nesladenej vody.. alebo čaj.

Muška

Tak ahojte. Posuvam 4dnovu dietu>

1.den
ranajky/ 1 varene vajce, pomaranc
obed/ 100g tuniaka vo vlastnej stave, 1 cely hlavkovy salat, 2 redkovky {salat si rozdelime a chrumkame ho do vecere}
vecera/ 150g kuracich prs na prirodno, 1 mala paradajka s polovicou malej cukety podusena na vypeku z prs. Vecer ak je hlad pol jablka

2. den
ranajky/ 1 biely jogurt, grep
obed/2 varene vajcia {alebo 100g tvarohu} 1 mala salatova uhorka, i mala paradajka
vecera/ 150g chudeho hovadzieho, alebo kuracieho masa, pol hlavky salatu, 100g jahod. ak je vecer hlad, znovu polovicu jablcka

3.den
ranajky/2dcl nizkotucneho mlieka, 2 nektarinky, alebo slivky s odstupom 2 hodiny od jogurtu
obed/ 100g kuracich prs, alebo tuniak vo vlastnej stave, 1 mala salatova uhorka, 1 paprika
vecera/ 150g kuracich prs, 100g dusenej cukety. Vecer ak je hlad 4 salatove listy :D 8 bobul hrozna

4.den
ranajky/ polovicu krabicky cottage cheese, 2 nektarinky. Jednu si nechame dve hodiny po ranajkach.
obed/ 30 g syra cedar, alebo zostatok syra z ranajok, 1 tenky krajec celozrnneho chleba, 1 paradajka
vecera/ 200g kuracich, alebo morcacich prs, 1 polievkovu naberacku dusenej brokolice. Vecer ked bude hlad 1 jablko.

Ja som na druhom dni, celkom sa to da. Brucho mi padlo viditelne, ale treba fakt vela pit, lebo budete vidiet dvojmo:D . Pozitivna sprava je, ze dieta rozhybe creva. Ja som spokojna. Mozete skusit:D

Silviag

Badgirl čaká ťa nádherný deň. Riadne si ho uži.A tie kg pôjdu určite dole. To si piš. Keď budeš mať krízu,stačí len napísať nám a my ťa nakopneme. Ja som tento deň mala pred 17 timi rokmi v oktobri.Zatiaľ nebanujem a mám krásny život s mojimi krásnymi dvomi dcérkami a manželom.Dôležitá je tolerancia a porozumenie. Anavi2 veď to nemáš zlú váhu.No ale záleží ako sa ty cítiš.Tany dúfam,že sa ti gulášik podaril.

badgirl

Kristinkita_1
Dakujem Ti za podporu. Uz nemam vela casu svadbu mam 25.juna. To je malo casu ale uvidime aspon 3-4 kil dufam ze sa podari dat dole.

Kristinkita_1

Badgirl
Tak sleduj podobne toto fórum, myslím, že Ťa tieto skvelé baby tiež nakopnú tým správnym smerom.
Koľko Ti ostáva času do svadby?
Budem držať pršteky, aby si to dokázala.

anavi2

silviag
no ja mam 1,68 vysku a pred 2-3 rokmi som drzala 90 dnovku som s nou pekne schudla ale som teraz dost leniva bola posledny rok a jedla piate cez deviate tak by ma takych 5 kil fakt potesilo dat dole :)
Tak sa tesim na pondelok ja sa uz aj snazim striedmejsie jest a pomaly zacinam aj s chodzou do prace a spat a tak...aspon nieco :P pekny den aj vam dievcata...

badgirl

ahojte rada by som pridala. dnes som zacala o 10 ranajkami nie mlieckom ale ja budem jest jogurty. Drzte mi palceky. som trochu zufala o paru dni mam svadbu a to brusko mi vadi. Zacinam z vahou 68,5 Tešim sa aj bojim ako to dopadne ci to zvladnem. Stale som tuzila mat na svojej svadbe 65 kil a preto som z toho sklamana. Musim zabojovat!!!!