Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Muška hoď ju sem som zvedavá.
Kristinkita_1 ... kolegyňa nech si hovorí čo chce. Chceš dobre vypadať tak si musíš zvyknúť že budeš väčšinou odmietať jedlo. Ako aj ja doma :( každý deň tak nič iné nepočúvam len ,, už nevieš čo by si jedla" no bohužiaľ. Nebudem jesť to čo nechcem a viem že to moje telo nepotrebuje. Stačí si prečítať pár zaujímavých článkov o stravovaní a človek je hneď múdrejší :)
Držte sa baby ja idem zajtra variť guláš :) už sa naň teším
Ahojte:D
Ja pojdem do toho s vami od pondelka. Siviag, ja sa tiez neozyvam, ale duchom som stale s vami:D Mam toho teraz vela, stale vonku s malym a tak. Teraz si dam do konca tyzdna odlahcovaciu stravu, nasla som 4 dnovu startovaciu dietu, ktora slubuje nastartovanie metabolizmu. Ak chcete, hodim ju sem, ak nie tak vas nebudem mylit. Slubuju schudnut 3 kila a potom nabehnem na nasu oblubenu. Uz sa tesim.
Ahojte baby, tak ja som v pondelok začala a veru včera večer aj skončila...unavená a hladná som bola strašne a keďže sa učím na štátnice, ktoré mám 21.6., tak si ju fakt dám až po nich...aby som sa vládala učiť...tak vám zatim držím palce a ja sa sem potom vrátim, sľubujem:)
Kristinkita_1 to máš pravdu,že lepšie je zhadzovať menej ako viac. Ja som takto mohla jesť a nepribrala som, keď som bola tehotná s prvou dcérkou.Pribrala som pri nej len 5 kg a z pôrodnice som odchádzala so 47 kg. To už neni ani pravda. Keby som mala teraz toľko bolo by to super.
Ano, jasne idem do toho.
Vieš čo je na tom najhoršie? Ze tá moja kolegyna má sotva 50kg a hádže do seba všetko hlava nehlava.
Denne zje kvantá sladkostí...a nič. Pracujeme v takmer mužskom kolektíve 450chlapov a 20žien takže sa často stáva, ze pozornosti tipu:dezertíky, čokoládky máme čassto na stole. Ale jej je divné ze sa toho vzdávam a dávam to jej.
To však neznamená ze ja si nikdy nedoprajem sladkosť, no nemienim sa prepchávať len preto, že mi to leží na stole. A mám naviac 6kg, síce to nie je veľa, ale chcem sa ich zbaviť, lebo ked s tym nezačnem teraz, tak to bude este horsie, aa lepsie sa zhadzuje 6kg ako 26kg.
Takze hor sa do toho!!!
Kristinkita_1 tu kolegiňu si nevšímaj, lebo skončíš ako ja. Ja som mala takú šéfku, ta mi ešte nosila aj do roboty zákusky z nedele a keď som jej povedala,že ja som na mäso, tak mi nosila salámi,klobásky. A čo bolo najhoršie začali sme chodiť na obedy do jednej reštaurácie a tam varil kamarát a ešte nám aj prihodil navyše. Tak som sa za tri roky vykrmila + 10 kg. Bolo to strašné. Teraz mám nového šéfa (hrôza) a ja som razantne začala chudnúť a robiť niečo so sebou. Mám už 40 tku na krku a ide to dosť ťažko ale s touto partiou som zvládla schudnúť - 9 kg. Som šťastná. Ale ešte mám cieľ ísť nižsie na "55 kg", ako som mala pre pôrodom (pred 8 rokmi).S týmito babami hoci sa už niektoré neozývajú to určite dokážem. Teším sa, že ideš s nami do toho!!!
Luxury a ak smiem vedieť, akú máš výšku a váhu a koľko rokov?
Jasné, že do toho pôjdem. Myslím, že v partii to pôjde s podporou ľahšie. Teraz som to neskúšala aj z toho dôvodu, že som doma na marodke, so zápalom priedušiek, a mlieko v kombinácii s liekmi asi nie je najvhodnejšia kombinácia. Ale pokúšam sa pravidelne jesť malé porcie.
Tak sa teším, pondelok so mnou môžete počítať. A keďže sobotu idem na svadbu, pondelok bude pre mna ten najvhodnejší den.
Akurát som zvedavá ako to zvládnem v práci,lebo jedna moja kolegyna si všimla, že jem len ovocie, zeleninu... zdravú stravu a odmietam sladké ked ma ponúkne, tak mi začína nadávať do nenormálnych, aj ked ja na tom nič zlé nevidím, ked sa chcem dobre cítít.
Silviag, ale maaaam, sadla mam dost...:-))
Luxury ty si stále netrpezlivá.Možno už nemáš z čoho schudnúť a zbytočne sa stresuješ!!! Určite si kočka.Držím ti palce. Kristinkita_1 a nepôjdeš s nami do partie od pondelka?Zatiaľ sme len Tany a ja.Ešte si sa nerozhodla?