Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Silviag

Luxury ja som tiež prvý krát to na váhe nevidela ale na veciach, všetko mi bolo voľné.Až posledné dni sa ukázalo, koľko som vlastne schudla. Ja som celkovo 9 kg.Práve včera som pozerala nohavice,ktoré som nosila pred chudnutím. Odhadom 9 cm fuga. Teraz si hovorím aká som bola tučná a nemotorná hoci som mala začínajúcu váhu 73 kg. Neboj sa zvládneš to,len musíš byť trpezlivá,a nemysli koľko si schudla. Mňa sa tiež vypytovali ale som si ich nevšímala. Ale potom keď to bolo na mne vidieť sa čudovali....Drž sa a neváž sa stále!!!!

Luxury

Ahojte, no u mna je to take divne nejake, stale som na -1,5kg, nic menej a dodrzujem to presne presne. Neviem, ci je to tymi kramami. Uz si zo mne robia vsetci srandu, ze no kolko si schudla tou slavnou dietou...:(

Silviag

Ja si idem dať na 10,00 uhorku a na obed zeleninový šalát.Večer si uvarím asi jedno vajko s rajčinkou. Váha sa mi stále drží na 64 kg a nie a nie dole.

Tany

Silvia jasné ozvem sa, tak dnes si idem urobiť mliečny deň nie zeleninový, nejako nemám na nič chuť.. Veru nejde to tak rýchlo ako na začiatku, ale teraz keď stratíš kilečko tak to aspoň vino pred zrkadlom a hlavne na oblečení čo je najlepšie. No keby sa to teraz rozbehlo trošku rýchlejšie tiež by som sa nenahnevala :)

Kristinkita_1 .... GOOGLE.SK daj si vyhľadať MLIEČNA DIÉTA, už som Ti to tu písala!

Silviag

Tany potom sa ozvi aj ja sa k tebe pripojím. Včera som stretla známu,čo sa dala pred 2 týždňami na túto dietu a povedala mi, že je super. Schudla 6 kg a cíti sa výborne.Normálne jej závidím. V prvom kole to išlo aj mne dobre a rýchlo išli kg dole,ale teraz už ťažsie a tak by som potrebovala ešte ísť nižšie s váhou.Musím byť trpezlivá.Kristínkita daj si do google - 13 dňová a nájdeš rozpis.Držte sa babenky....