Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Už sa teším a súčasne mám aj strach z neúspechu. Ja potrebujem asi len skôr podporu, tak verím, že sa tu budeme navzájom podporovať.
Dobré ránko tak ja už varím gulášik :) Som rada že od pondelka začneme..teším sa veľmi a vítam nové bojovníčky :)
Anavi2 som rada, že sa k nám pridáš.Bude nás aspoň viac. A koľko meriaš? Chudnutie je individuálne. Moc pevnejší ľudia schudnú viac ako tí čo chcú len nejaké 2-3 kg.Ja som prvy krát schudla 5 kg.Ale teraz mi to už ide pomalšie a pritom to dodržujem.Prvé dni som to na váhe vôbec nevidela ale na veciach - boli mi čoraz voľnejšie a voľnejšie.Preto neni dobré sa každý deň vážiť. Musíš to vyskúšať sama.V pondelok si budeme spoločne držať palce.Pekný deň...
Ahojte...aj ja by som chcela od pondelka ist s vami :) promocie sa blizia ...a aj leto a tak....inak z akej vahy idete chudnut? ja mam tak 62....kolko by sa mi mohlo podarit dat dole ak to vyddrzim s vami dokonca? pekny den Vam prajem
Ahojte dievčatá.Muška aj ja som zvedavá na tú štvordňovú dietu.Kristinkita_1 určite tie 2 kg schudneš touto dietou.Potom ostatní sa budú len čudovať a tíško Ti závidieť aká si kočka.Lory držím Ti palčeky na štátnice a budem na teba myslieť.Potom sa ozvi.Tany nerob mi chúťky na gulášik. Ja milujem kotlíkový.S rodinkou si ho v lete robím na záhradke.Mňam.
A raz sa mi dokonca stalo-lebo sa mi podarilo zhodit 10kg- ze ma "kammaratka" oznacila za anorektičku, lebo som mala naruzovane pery červenym ruzom, a ze vraj odd svojej vychudnutej postavy som chcela odputat pozornost na moje pery :)) a to som pritom nebola taka chuda, ale mala som oblečene nohavice, ked som mala svoju povodnu vahu :)
Ale tak chceme robiť na nervy no nie? Nech ich rozpučí.
Kristinkita_1 .. vystihla si to s tou závisťou. 2kg dáš dole aj keby si nechcela to mi ver :)
Ahoj Muška, áno, hoď sem tú 4-dňovú diétu, aj mne sa zíde naštartovať metabolizmus...ďakujeme:-)
Tak pustíme sa s chuťou do toho, a uvidíme, aké budú výsledky. Ja budem šťastná keď dám dole aspon 2 kilá. :)
A radšej o tom nehovorím nikomu, tak predídem rečiam typu, či som normálna. No podľa mňa je to len závisť žien, ktoré so sebou nič nerobia, len sú stále nespokojné ako vyzerajú.