Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Ahojte, v com spocíva táto dieta? Má nejaký presný rozpis co sa kedy je?
dakujem
Paupau prvé kilečká išli dole ľahko teraz s nimi bojujem ako sa len dá a som veľmi rada že to takto zvládam :)
Silviag, ja som tiež bola v reštike a dala som si polievku, úplne stačila, som ju polhodinku predýchavala. Telo vie už samo kedy má dosť a najlepšie je že si samo vypýta keď je hladné.
Dnes mám 8 deň zajtra mám v pláne si dať zeleninový deň. A od pondelka idem odznova z mliečnym dňom a tentokrát presne podľa plánu bez prehreškov!
Paupau ja už ani inšie neviem jesť. Len zeleninu a ovocie a biele mäso.Minulý týždeň mi manžel objednal v Martine menu - vyprážaný karfiol a brokolicovú mliečmu polievku a ja som to vôbec nezjedla. Polievku celú ale druhé som len pobabrala. Urobila sa mi klapka v krku a už som nič do seba nedala.Nevládala som. A potom mi bolo aj zle. Už som naučená na malé poricie jedla a častejšie. Kedysi mi nerobil problém zjesť celý obed a teraz je to pre mňa veľký problém. Babenky držte sa....
aach jo baby, ja nemam zmysel asi pre dodržiavanie jedálnička. resp, tie druhy potravín aj hej ale ísť presne podla hodinových intervaloch.. je nad moje sily..
bez sebazaprenia a odhodlania to asi nepojde. a ja to asi nezvládnem už tretí krát. jeden den idem presne další den vynecham, zjem dve jablka a zas sa skúsšam vrátiť a dookola. dúfam že aspon vám to ide..
tany obdivujem ta ze ti to ide takto lahúčko.. viem že keby som sa na to viac sústredila a šla presne tak si organizmus navykne a pôjde to same.. ale som asi stratený prípad.. :/
Ahojte, gratulujem k úspechom.
ja sa teraz nevážim, lebo mam zenske problemy:) to by nemalo vyznam. Odvazim sa asi az piatok najskor. Dnes mam 8 den a zajtra odzanova mliecny. Ja som to len vcera troska pomenila, ze som miesto masa, jogurtu a zeleniny zjedla naraz brokolicu so syrom a šunkou, samozrejme bez prilohy a potom som uz nic nejedla. Tak dufam, ze mi to nerida na vahe :)
Luxury NIE!
Ako sa vám darí? ja som mala dnes na raňajky jogurt a na obed obložený chlebíček a veeľa zeleniny :)
Vikiviki ja tak isto, stále som na váhe 64 niekedy na 63 kg.Ale ináč sa teším,lebo sa dobre cítim a ako som písala obliekla som nohavice,do ktorých som sa ledva zmestila.Veď pre prvým kolom som mala 72 kg. Ja som spokojná ale keby som dosiahla aspoň 60 kg a potom 55 kg. V záhradke mám už kopu šalátu a reďkovky, tak budem ako zajko papať zeleninku. Ja to už tiež tak presne nedodržiavam.Okolie čo ma dlho nevidele (známi) ma chvália,že dobre vyzerám a že som do tváre omladla. Ta ma to vždy poteší. Ostatným držím palčeky.....
ahojte
ja este drzim, ale pozvoľna, sem tam nieco prehodím, vymením, nahradím ...podla chuti.Váha stale 64 kg, sem tam skoci aj 63, budem sa snazit mat tych 61 - 62, potom uz hádam budem spokojnááá :)))) to je jasne ze budeeeem. paa
Ahojte kočky.Ako sa vám darí? Ja som si dnes obliekla nohavice, ktoré som už dávno nemala na sebe. Je to úžastný pocit!!!! Včera som bola na oslave švagrinej a dala som si trocha jahodového zákusku.Troška som zhrešila - ale nevadí a idem ďalej pokarčovať. Ktorá to ešte držíte?Pekný deň.....
Tany, -14kg za tie dva tyzdne diety?