Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Silviag

Díky Tany za guláš - ako keby sa stalo.
Muška a ako si sa scvrkla??? Paupau držím ti palčeky a potom napíš ako si dopadla, či sa aj ty necvrkneš (srandujem).Pekný ufučaný deň.

Muška

Ahojte. V tej 4dnovej slubuju schudnut 3-4 kg. Ja som doteraz schudla kilo. Ale teraz neviem, ci nemam zlu vahu. Na obleceni sa mi zda viac. Tak som sa nejako scvrkla:) :) Treba sa asi fakt sledovat radsej na cm, ako na kg.

paupau

čauko..

tany - vela sa tam papa ale to asi preto lebo je to dieta na naštartovanie organizmu za tie 4 dni sa da schudnuť možno 3, 4 kg. ja by som do toho šla možno tak ze- najskor štvordnová na štart a pokračovať 13dnovou.. a aj to tak spravím, od pondelka.. aalebo rovno od soboty :) a budem vám referovať.

Tany

Silvia ja ti donesiem zajtra z nasho gulasu ak chces.... mam pocit ze ho budeme jest cely tyzden :( Dnes som si dala na ranajky parku dietnu s paradajkou mnamik pochutila som si, a idem piect kolacik :)

Silviag

Tany normálne si manapšmala na varenie guláša.Môj ocino má meníny v pondelok a v nedeľu chce na počesť variť kotlíkový guláš na terase. Asi ma vypočul.Len aby bolo počasie a až nebude tak o týždeň sa to zrealizuje.Mňam.Muška tá dieta vyzerá dobre len sa mi nechcú každý deň robiť kuracie prsia.Ale aj dieta od Paupau je zaujmavá.Teším sa, že zajtra začíname všetký spolu.Muška máš pravdu s našou nevestou určite s nami super schudne a každí svadobčan bude z toho v šoku.
Barborka ja neviem koľko sa dá schudnúť za tie 4 dni. Ešte som to nedržala.Ale ostatné možno budú vedieť. Ja poznám len 13-dňovú.Dievčatá držte sa a píšte.Na pondelok si nachystajte litre mlieka!!!!Začíname....

Barborka27

Ahojte, rada by som sa k vám pridala. Chceka by som sa spytat kolko kg sa takto dá schudnut za tie 4dni? dakujem

Muška

Tany, je to castejsie, kazde dve hodky, ale nie je to tak vela. Ved kavu som si davala aj tak, neratala som ju za jedlo. Ja si potiahnem toto svoje, potom vam poviem, ako to dopadlo a v pondelok zacinam s vami. A uz sa tesim. :)