Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Kristinkita_1

Ahoojte, tak ja som včera prežila svadbu a vydržala som to bez prejedania, no stale som mala na mysli, ze este si mozem dat, a tak som si pomaškrtila aj na zákuskoch ;-)
Ale od zajtra idemeeee!
Mám ale obavy zo svojho sebazaprenia, ja idem prvykrát v živote "do diéty" tak dúfam, že sa tu budeme navzájom držať a podporovať a v prípade nezvládania dodržiavania zásad sa budeme podporovať.

Ja to asi budem potrebovať.

Luxury

Ahojte baby, moja konecna vaha je teda to kilo a pol, co som zhodila. Este potrebujem zhodit 3,5kg, ale som sa rozhodla ist na tu dukanovu dietu,vraj je fakt dobra. Dakujem za podporu a drzim Vam vsetkym palce!

Muška

Janka, ja 6 kg prvy krat, potom to ide pomalsie. S touto dietou /4dnovou je to zatial 1,5kg. Ale uvidim zajtra, aj ked som to dnes pohnojila rozkom. :)

Tany

žienky dnes som sa odhodlala postaviť na váhu... a beha mi pol kila hore dole :) tak dúfam že od pondelka sa to pohne smerom dole, chcem dať dole minimálne 4kg dole aj keby neviem čo bolo :)

Muška

No Silvi, tak som celkovo sa nejako zmensila. Zo zoomu na mierny normal:) Schudla som tak celkovo po obvode:) V nedelu mame oslavu a v pondelok idem na 13-tku:) Dam vam vediet ako dopadla 4dnovka:)

Silviag

Tany dobre a potom až bude fungovať a bude sa dať vydržať tak ju aj ja vyskúšam.Majte sa pekne a príjemný víkend.