Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Ahoojte, tak ja som včera prežila svadbu a vydržala som to bez prejedania, no stale som mala na mysli, ze este si mozem dat, a tak som si pomaškrtila aj na zákuskoch ;-)
Ale od zajtra idemeeee!
Mám ale obavy zo svojho sebazaprenia, ja idem prvykrát v živote "do diéty" tak dúfam, že sa tu budeme navzájom držať a podporovať a v prípade nezvládania dodržiavania zásad sa budeme podporovať.
Ja to asi budem potrebovať.
Ahojte tak dnes máte posledný deň papkať čo len chcete, od zajtra začíname, teším sa:)
Ahojte baby, moja konecna vaha je teda to kilo a pol, co som zhodila. Este potrebujem zhodit 3,5kg, ale som sa rozhodla ist na tu dukanovu dietu,vraj je fakt dobra. Dakujem za podporu a drzim Vam vsetkym palce!
Janka, ja 6 kg prvy krat, potom to ide pomalsie. S touto dietou /4dnovou je to zatial 1,5kg. Ale uvidim zajtra, aj ked som to dnes pohnojila rozkom. :)
kolko ste suchdli tou mliecno dietou za 13dni?
žienky dnes som sa odhodlala postaviť na váhu... a beha mi pol kila hore dole :) tak dúfam že od pondelka sa to pohne smerom dole, chcem dať dole minimálne 4kg dole aj keby neviem čo bolo :)
Dievčatá, ja sa už neviem dočkať pondelka.
:)))
No Silvi, tak som celkovo sa nejako zmensila. Zo zoomu na mierny normal:) Schudla som tak celkovo po obvode:) V nedelu mame oslavu a v pondelok idem na 13-tku:) Dam vam vediet ako dopadla 4dnovka:)
Tany dobre a potom až bude fungovať a bude sa dať vydržať tak ju aj ja vyskúšam.Majte sa pekne a príjemný víkend.
Ja skusim tu 4 dnovu po 13 dnovej a uvidime co to povie :))