13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

paupau

čaute kočky ja som oddnes nasadila 4dnovú dietku a teším sa na výsledky..

a čo mi dali skúsenosti za posledne dva mesiace s dietami? ak už nie kilá dole tak aspon to ze som sa KONECNE naučila stravovať pravidelne.. a síce aspon 5x do dna... myslím ze aj to sa na mne odzrkadlilo.... na váhe to stále nie je vidno ale cítim sa lepšie, zdravšie oblečenie je voľnejšie.. ALE DO PEEKLA AK SA V PIATOK POSTAVIM NA VAHU A NEBUDE TAM ASPON O 3KG MENEJ TAK!! tak!! tak!! t

tak pôjdem odznova :D :D D nič iné mi neostáva, leto pred dverami a ja si chcem obliecť tie kráásne plavky čo som si v sobotu kúpila ;) držte sa..

Silviag

Ahojte dievčatá. Ja už mám za sebou dva chody mliečka a teším sa na 13,00 hodinu. Teraz som si navarila čaj a budem si aj ten popíjať.Včera som bola ešte na kotlíkovom guláši u rodičov dobre som si pomaškrtila a dnes je krutá realita - dieta. Držím vám všetkým palce.....Pekný deň...

Tany

m m m mia ..., prečítaj si dve strany dozadu a nájdeš tam všetko čo potrebuješ, už sa to tu písali XY krát.

Tak prvé mliečko mám za sebou a je mi super, opäť pôjde nejaké to kilečko dole

vikiviki.

Ahojte babule, no pekne dalsie kolo !! a ja nic??? no idem aj ja , kua len nemam mliekooo, no dam si jabko, a hadam zbehnem do obchodu po zasoby mlieka, tvarohu, ....tak sa drzte, ja chcem schudnut posledne 3kg, a to zubami-nechtami!!! :)))

Nelka02

Nechcem vám do toho nič hovoriť ale diéty nie sú zdravé. Každopádne veľa šťastia nech schudnete čo najviac kíl.

Silviag1

Ahojte kočky.Nachystajte si veľa mlieka zajtra začíname.....Teším sa a koľké ideme do toho??? Zajtra sa ozvem.Dobrú nocku.