Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
zeny!! prvy den mam takmer za sebou.. ale obavam sa zajtrajska pretoze ja zijem v UK a tu termixy a tvaroh maju len v polskych obchodoch a tie uz su predpokladam zatvorene .. a rano nestiham kupit :( mozem to nahradit za jogurt alebo ja neviem syr? ci....??
Ahojte dievčatá, tak priznám sa zhrešila som ale vôbec mi to nevadí. Práve som sa vrátila z nákupov a poviem vám som maximálne prekvapená a šťastná! Idem sa s vami podeliť o moju radosť.
Predtým som nosila trička veľkosti 46, 44 - teraz som si kúpila 40, 42.
Nohavice som kupovala kedysi 46, dnes som obliekla 40.
Podprda kedysi 95DD dnes 90D.
O pár dní to budú 3 mesiace od začiatku môjho diétovania a výsledky sú viac než dobré. Ďakujem vám veľmi pekne za podporu, ste super :)
Dievčatá pomooooc, som hladná, no doteraz som bola statočná a keď to poruším, budem zo seba veľmi sklamaná :(
Môžem si o siedmej dať namiesto mlieka jogurt? Hm?
tak to ma velmi tesi.. ja naozaj potrebujem dat dole aspon tych 7 kil.. mam skusenosti aj s tou 70dnovou dietou ale konkretne pre mna to bola dieta tazka na psychiku byt v tom ze 70 dni sa mas stravovat podla urceneho jedalnicka.. tato dieta je pomerne kratka a na vysledok som velmi zvedava.. robite popri tom aj nejaky sport alebo len dieta??
Zunanah to si buc istá,že áno.Hoci každá schudne ináč.Už po treťom dni (spoň u mňa to bolo tak) budeš hlavne na veciach cítiť,že máš menej kg hoci na váhe to nebude moc vidno. Preto mi sa vážime až po týždni alebo aj na konci.Zbytočne sa neváž často,lebo budeš z toho chorá.....
reti chod mlieka za mnou.. ;) zatial to zvladam v pohode, len problem je v tom, zeprave dnes som sa zobudila so strasnou migrenou. dufam ze povoli.. myslite ze naozaj schudneme touto dietou?
Babenky čítam, že to pekne zvládate. Ja sa už teším na 4 chod o 16.00 hod. Teraz som si zaliala čaj na chudnutie poriadnu šálku a idem ho chlipkať. Musíme to vydržať stoj čo stoj.Paupau máš super motiváciu. Mňa už teší to, že si môžem dať aj ramienkové tričko "obtiahnuté" a netrčí mi žiadna pneumatika. Priznám sa ešte trčí taká maličká. Jasné vážime sa po 13 dňoch. Majte sa .....
Ahojte...ja mam za sebou tiez dva chody mlieka...ale ma chytili krce asi pred hodinou tak som si dala tri platky sunky a paradajku. Myslela som ze to bude v pohode ale zvijat sa tu nebudem...takze pokracujem dalej akurat ze som nemala mlieko....
Kristinkita_1 ... áno o 13 dní sa vážime :) ja si idem dať akurát 3 mliečko aj s mamčou :) takže dnes to zvládame celkom super, už sa teším na zajtra, no v stredu to budem mať ťažké, idem na celodenný výlet + obed v reštike... tak dúfam že to nejako prežijem bez ujmi na zdravý :D
Držte sa!
Ahojte dievčatá, ja už mám za sebou tiež 2 chody mliečka. A cítim sa dobre, tak dúfam, že to vydržím a nezhreším.
Asi budeme potrebovať vzájomnú podporu vo večerných hodinách, kedy to asi budeme zvládať ťažšie ;-)
Takže držíme si palce.
A ešte otázočka: O 13 dní sa spoločne vážime?