Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Vo včerajšom príspevku som urobila menší preklep, nohavice som teraz obliekla 42... nie 40 :) ale ja to bude časom:))
Vikiviki ... 24.6 idem na preventívku tak chcem mať dobré výsledky z krvi no budem pokračovať v takomto spôsobe stravovania :)
Ako sa darí vám ostatným?
Tak ja sa nevopchám do menších, ale do väčších čísel :(( túto diétu držím prvykrát, teda je to moja prvá diéta v živote, ktorú sa pokúsim dodržať.
A budem šťastná ked budeem tiež patriť do skupiny ľudí, ktorí si budú mocť kúpiť menšie nohavice resp.oblečenie.
Prvý deň je úspešne za mnnou a dúfam, že to pôjde takto aj ďalej.
Prvý krát keď som ju držala schudla som cca 6 kg. Ďalšie pokusy boli neúspešné ani kilo nič ani gram :/ Idem ju znovu vyskúšať od zajtra kúpila som si aj "tabletky na chudnutie" a dúfam, že tento krát schudnem ,lebo inak pôjdem na liposukciu :DD
ako dlho ste drzali tu dietu ze mate take skvele vysledky ? :D musi to byt uzasny pocit vopchat sa od o par cisel mensich veci ...
Pretože 23.06. ubehne 13sty deň :) ?
ahojte
Tany, ja som tiez dnes behala trosku po obchodoch....v poslednom case dost casto...preco asi???? :))) ja som tiez nosila volakedy nohavice 44ky a dnes som sa v GATE vopchala do cisla 38 bez problemov...nechapem ...sa mi to ani verit nechcelo.... a ozaj preco do 23.6.??? :))
Nie nekončím ja sa musím zdravo stravovať do 23.6 :) potom budem stále papať každé 3 hodiny a pomenej keď si bude telo pýtať tak mu dám čosi :)
GRATULUJEM vsetkym co dokazali schudnut.. patri vam obrovsky obdiv!! obrovsky! dufam, ze sa podari schudnut aj mne , a ze konecne si predovsetkym sama sebe dokazem ze mam pevnu volu! je to neskutocne tazke, aspon pre mna..:(
Zunanah, ja si osobne myslím,, že striktne sa dodržiavať všetkko presne nemusí, ide hlavne o to, aby to bol mliečny výrobok, v malom množstve a v stanovenom čase. Ja som tiež dnes mlieko zamenila za jogurt.
Tak to je pekné. Srdečne blahoželám :))
Je to úspech, ja som tiež zhrešila, ale myslím že výmena 0,4 l mlieka za jeden jogurt nie je nejaký hrozný prehrešok.
Tany, dúfam, že to neznamená, že končíš.