Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Tany

Vo včerajšom príspevku som urobila menší preklep, nohavice som teraz obliekla 42... nie 40 :) ale ja to bude časom:))

Vikiviki ... 24.6 idem na preventívku tak chcem mať dobré výsledky z krvi no budem pokračovať v takomto spôsobe stravovania :)

Ako sa darí vám ostatným?

Kristinkita_1

Tak ja sa nevopchám do menších, ale do väčších čísel :(( túto diétu držím prvykrát, teda je to moja prvá diéta v živote, ktorú sa pokúsim dodržať.
A budem šťastná ked budeem tiež patriť do skupiny ľudí, ktorí si budú mocť kúpiť menšie nohavice resp.oblečenie.
Prvý deň je úspešne za mnnou a dúfam, že to pôjde takto aj ďalej.

ivankaj

Prvý krát keď som ju držala schudla som cca 6 kg. Ďalšie pokusy boli neúspešné ani kilo nič ani gram :/ Idem ju znovu vyskúšať od zajtra kúpila som si aj "tabletky na chudnutie" a dúfam, že tento krát schudnem ,lebo inak pôjdem na liposukciu :DD

zunanah

ako dlho ste drzali tu dietu ze mate take skvele vysledky ? :D musi to byt uzasny pocit vopchat sa od o par cisel mensich veci ...

vikiviki.

ahojte

Tany, ja som tiez dnes behala trosku po obchodoch....v poslednom case dost casto...preco asi???? :))) ja som tiez nosila volakedy nohavice 44ky a dnes som sa v GATE vopchala do cisla 38 bez problemov...nechapem ...sa mi to ani verit nechcelo.... a ozaj preco do 23.6.??? :))

Tany

Nie nekončím ja sa musím zdravo stravovať do 23.6 :) potom budem stále papať každé 3 hodiny a pomenej keď si bude telo pýtať tak mu dám čosi :)

zunanah

GRATULUJEM vsetkym co dokazali schudnut.. patri vam obrovsky obdiv!! obrovsky! dufam, ze sa podari schudnut aj mne , a ze konecne si predovsetkym sama sebe dokazem ze mam pevnu volu! je to neskutocne tazke, aspon pre mna..:(

Kristinkita_1

Zunanah, ja si osobne myslím,, že striktne sa dodržiavať všetkko presne nemusí, ide hlavne o to, aby to bol mliečny výrobok, v malom množstve a v stanovenom čase. Ja som tiež dnes mlieko zamenila za jogurt.

Kristinkita_1

Tak to je pekné. Srdečne blahoželám :))
Je to úspech, ja som tiež zhrešila, ale myslím že výmena 0,4 l mlieka za jeden jogurt nie je nejaký hrozný prehrešok.
Tany, dúfam, že to neznamená, že končíš.