Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Silvia to sa pekne vymeníme ja idem zajtra do PD :)
Ahojte, čítam že bojujete ďalej. Ja akurát pijem v robote kávu a už sa teším na zeleninkový šalát o 16,00. Zatiaľ sa cítim super. Zajtra idem do Martina s manželom na kontrolu do nemocnice, takže si musím jedlo zobrať do taštičky. Ale určite to zvládnem.
caute baby! aj ja som vcera zhresila :) ale zial kolaocom, nedokazem odolat sledkemu.ak si vazne poviem DOST a vydrzim horko tazko bez sladkeho par dni, potom to ide lahsie ale zaciatky su strasne tak nevzdavajme sa a POKRACUJME! MY TO DAME, VED ake by sme boli zeny. keby sme to VZDALI!!
AHOJTE..
ako tak čítam, včerajšok bol pre všetky kritický..
ja som v poslednej dobe bola tak nastavená že večer ako padla 18 až 19ta hodina vobec som nepotrebovala jesť.. ALE VčERA? neviem či bol nejaký vplyv mesiaca na stravovanie alebo čo ale zjedla som takmer všetko čo som mala doma k dispozícii. mojou jedinou výhodou bolo že už som niekoľký týžden doma sama a tak mam v chladničke len zdravé dietne veci takže až tak velmi som sice nezhrešila no aj tak som jedla potraviny v takom množstve ako mam inokedy aj na dva dni a to len v priebehu par hodin .. pfuuu.. :D no ešte dnes som najedena.. dúfam že ten den je za nami a už zas poslušne a pekne pokračovať..
raz za čas zhrešiť, ešte nikoho nezabilo :D
pekný dník
Moj zaludok je zvlastny,mala som aj helicobactera este mam lieky.Aj malo jem a stale sa to na mne drzi,hrame tenis,z detmi som stale vonku aj doma som v pohybe.Mne ale najviac to vsetko kazi sladke.
Kristinkita_1 som rada že sa držíš. A to zhrešenie vôbec nevadí.Veď ešte sme len na začiatku ale musím sa vám priznať- cítim sa výborne taká ľahučká.Držím palčeky.
Kočky ja som tiež včera trošilinku zhrešila. Bola som už večer hrozne hladná a tak som si dala pár plátkov šunky, no myslím,že to nie je až také strašné.
Pokračujeme a nevzdávame to.
Ja som si istá, že mne to pôjde ťažšie, keďže nemám veľa kíl, a chcem zhodiť iba 3kg, ale nevzdám to a budem bojovať.
Miska1917 je mi to ľúto,že nemôžeš mlieko a mliečne výrobky. Ja ináč tiež neobľubujem jogurty ani tvaroh. Ale zjem ich.Musíš si nájsť inú dietu napr. delenú.....
ahojte citala som vase prispevky a je to super,ze Vam to ide tak dobre aj ja by som chcela taku dietu ale neda sa mi to.MLieko nepijem od malicka,jogurt,syr,tvaroh zjem ale po vsetkom mliecnom je mi tazko.NIe som fajnova,ale mam taku alergiu na mlieko.Nie je velka,preto lebo nejem casto mliecne ale keby som zacala viac prepukne to.
Preco nemam alergiu na sladke dokelu:)))
Ahojte dievčatá!Prvý deň za nami a aj raňajky jogurtík Danone za mnou. Na desiatu som si kúpila ten hrozný tvaroh. Nejde mi vôbec dole krkom,ale som povedala že idem do toho bez zamieňania jedla.Tak ho musím zjesť.Včera som len troška zhrešila a to tým,že som varila rodinke zeleninkovú polievku a bravčové na šťave, takže musela som aj koštovať a dochucovať. Ale nevadí.Tany gratulujem k menšiemu číslu tričiek. Mňa zasa teší, že dnes som si dala bez problémov obtiahnuté tričko a žiadny faldík mi netrčí na bruchu a bokoch.Super a to sme ešte len na začiatku diety.Držte sa....