13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Kristinkita_1

Juuuuj Vikiviki závidím, aj ja by som sa rada do záhrady "zavrela" , ale musím sedieť v práci za PC :(

vikiviki.

ahojte koceny, ja mam tiez problem dodrzat tie casy, este doobedu ako tak, ale poobede katastrofa...este mam aj pred menzesom, brucho volake velke ci co....no ani sa nejdem vazit, aby vaha neskoncila dakde u suseda v zahrade :DDDDD idem si spravit caj do termosky,zoberem knizku a smer zahrada. tak sa drzte, zatial pa

Kristinkita_1

Dobré ránko, mne sa zatiaľ darí dodržiavať diétu len porušujem časy, ale dnes to uz napravím a našla som včera doma CD od Zory Ochodnickej tak som si zacvičila 15´a hneď som ľahšie cítila
:)

Silviag1

Tany zle som si prečítala tvoj príspevok. Takže ideš do ZOO? Držím Ti palce aby si šťastne došla a aby sa ti u nás páčilo.Ja do ZOO pôjdem s deťmi až cez prázdniny.Pekný deň ti prajem.

Silviag1

Tany to ma veľmi mrzí. Ja vyrážam z domu z MM o 7,00 hod.Cestou dáme mladšiu dcéru do školy a potom smer Martin. A kde ideš v PD čo ideš vybavovať?? Babenky držte sa potom sa vám ozvem. Dietu držím a vy čo? Pekný deň....

Kristinkita_1

Hmm, to je celkom fajn, aj ked ja som vecer dost hladna ale viem odolat, a myslim, ze je to otazka casu.
Ja si dnes este pojdem zabehat, lebo uz mam na seba nervy, sice som minuly tyzden marodovala so zapalom pluc, ale tak snad si uz mozem dopriat aj trochu pohybu.

Tany

Paupau idem do ZOO :)

Kristinka ja to mam tiez tak papam o 9, 12, 15, 18 a koniec :) niekedy uz ani o 18 nejedavam :)

Kristinkita_1

Ja som zo seba dosť sklamaná. Síce som nezhrešila v ničom, ale nedarí ssa mi dodržiavať časy :( o siedmejráno sedím v auute a idem do práce, o 16stej idem z práce, a ked to o pol hodinkuu posuniem, tak to znamená ze posledné jedlo budem mať o 19 30 a to jee uz dost neskoro a bez neho nevydržím :(( čo s tým?
Ja nemám našťastie chuť na sladké vôbec. Ja bez toh prežijem, ale vôôbec sa necítim dobre.