13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

anavi2

Ahojte....tak ako pokracujeme? ja som mala vcera v pohode a dnes som trochu akasi hladnejsia bola tak som si dala banan pomimo :) a na veceru k masku aj dusenu zeleninku...
Takze pokracujeme dalej a nevzdavame sa ze? Inak ak toto nevydrzim dlho pojdem asi na 90 dnoku ta sa mi viac paci :)
Drzte sa...a zajtra este korculky dam , mam volno a teraz som robila dva dni tak som sa ani nehybala....inak baby ja nemam vahu tak neviem ako Vam napisem vysledok...ale dnes sa nejaka nafucana citim :(

Kristinkita_1

Ako dlho? Od jula do septembra minulého roka som pribrala 8kg. :( od decembra sa snazim takto zdravo stravovat, cosi myslim, ze sa mi aj ccelkom dari, no pokial som prisla na ten spravny system co je a nie je spravne, presli dalsie 2 mesiace a ja cca od februara pravidelne cvicim (aj permmanentku do fitka som si kupila a pravidelne min.2x do tyzdna som sa tam 2 hodinky potila) teda od februara sa poctivo stravujem a hybem a ani velmi nehrešim a nedala som dole ani deko, aj ked by som klamala, keby som povedala, ze ani cm nesli dole. Mam dole mozno 2cm z pasa a bokov, ale oproti tym 8kilam to je nic.
Mozno je to ozaj psychikou, možno to až príliš chcem a sústredim sa nato, ale dá sa nato nemyslieť? Dá sa nesústrediť naniečo, čo veľmi chceme?
A viem, že sa to dá, pretože sa mi to stalo po maturite - pribrala som 10kg kvôli tomu ze ja v strese absolutne nejem, lebo mi nechuti, ked ten stres opadne, zacnem jest a vtedy ppriberiem, potom som nastupila na VS, schudla som tych 10kg, lebo som chcela. Po Bc.štatniciach to iste, ale opat v jeseni začal semester a ja som opať schudla, noa teraz sa mi to stalo do tretice, aj ked som si prisahala, že to už nedovolím a aj taksa stalo, a po Ing.štatniciach opäť 8kg hhore, takže viem, že sa to dá,,,,

vikiviki.

juj baby, ked mam pred menzesom, neviem sa ovladnut, hlavne co sa tyka sladkeho!!! Tak cely den sa pekne drzim, a drb, isla som k svagrinej podvecer na kavu, a ona ma vzdy ku kave take polomacane keksy z lidla. Som bola jak nepricetna, no otras, tak som si ani to masko nerobila, si nezasluzim :D

Tany

Kristinka ako dlho držíš diétu ?

Silvia samozrejme že tam pôjdem nabudúce to si nemôžem nechať újsť, idem s kamarátom a jeho deťmi tak sa teším veľmi veľmi :) Dnes si si nedala u nás v MT zeleninový šalátik? Ja som na ňom bola mňááám úžasný je, aj každý deň by som ho jedla :)

Kristinkita_1

Dievčatá som zo seba sklamaná, poctivo všetko dodržiavam, ale na mne sa to akosi neprejjavuje.
Nepapam vyprážané, biele pečivo a ani sladkosti. Sladené nápoje nepijem v žiadnej forme už pár rokov, dokonca ani kávu a čaj nesladím, pijemm jedine minerálku. Snažím sa veľa hýbať a chodím do fitka, no moja váha je stále rovnaká, a aj centimetre.
:((( som zo seba smutná, sklamaná a hlavne naštvaná na celý svet. wrrrr

Silviag1

Ahojte dievčatá.Čítam,že riadne bojujete a dodržiavate dietu. Ja som sa vrátila z Martina a cestou sme sa zastavili na Budiši naplniť si fľaše budiškou z prameň. Tany ja som tiež kedysi pila v robote len ovocné džúsy ale teraz si dávam iba minerálku,čistú vodu z vodovodu a najnovšie si varím čaje a pijem ich studené.Sladké vody ani domov deťom nekupujem. Tie si dávajú cukrové sirupy alebo domáce. Tie umeláky sú hnusné.
Tany to nevadí, že si nebola v Bojniciach, určite si ich ešte užiješ. Ja sa tam strojím cez prázdniny s mojimi babami.
Enviee a Jankaaaaa ďakujeme za príspevky .......
Pekný večer všetkým.......Držte sa.....

Kristinkita_1

Je to pravda, diéty sú nezmysel. Podľa mňa tu ide skôr o povzbudzovanie a pravidelnú stravu. Ja osobne sa striktne "jedálnička tejto diéty" nedržím, ale snažím sa naučiť jesť v pravidelných intervaloch. Ja si napríklad doprajem normálny obed, no v menšej porcii.
:)) takže to, že sa tu navzájom držíme a delíme sa o naše stravovacie návyky ešte neznamená, že diétujeme do vyhladovania.

Tany

enviee ... ďakujeme za príspevok!

Silvia dnes som nešla, zmena plánu a jasné že sa mi tam bude páčiť :) to tom si 100% istá

Dnes som si dala po 3 mesiacoch džús a poviem vám je to hnus, totálne sladký nechápem ako som to mohla predtým piť!

Viki ja mám rovnaký plán, idem nahodiť plavky a idem sa opaľovať, kým je pekne vonku :)

jankaaaaaaaa

tie rady su zbytocne, zeny ich neberu do uvahy a presviedcaju same seba ze tie diety su v pohode a preto aby schudli su schopne urobit hocico aj ohrozit zdravie..

enviee

Baby, prosím vás, nijakú 13 dňovú diétu.. Ja som ju držala pred 2 rokmi a poviem vám - schudla som síce nejakých 7 kíl, no pribrala naspäť 12..

Princíp tejto diéty je celkom jednoduchý.. Mlieko obsahuje vápnik a vápnik odplavuje vodu z tela ( soľ ju zase zadržiava). Čiže vy síce schudnete nejakých pár kíl, ale bude to len princíp dehydratácie.. A navyše si tými mliečnymi dňami úplne pokazíte metabolizmus, čiže sa to ľahko nabalí späť. Ďaľej môžem povedať že po 7 - 8 dňoch už budete také vyčerpané, že budete ať pri každom pohybe závrate ( teda ja som mala.

Čiže stále je najlepšia diéta - jesť všetko, ale s mierou.. A keď mi neveríte, vyskúšajte JOJO efekt na vlastnej koži.
Veľa šťastia..