Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

talentmania

kristinka a kolko mas rokov?Tiez si myslim ze mas dobru vahu ale tak mozno keby ze ta vidim tak mozno zbadam nerovnosti na postave kde sa ti uklada viac tuk.Ak uz dlho nejedavas sladke vyprazane pecivo a take nezdravsie veci tak je dobre to na tyzden porusit ale pozor na pevnu volu aby sa ti to nezapacilo a je po chudnuti.Metabolizmus asi uz potrebuje taky sok aby mohol znovu zacat pracovat a kg aby isli znovu co to dole no u teba to uz nepojde tak zhurta lebo mas vahu velmi dobru.Pripadne skus teda cviky na oblasti kde sa ti najviac tvori tuk.

Kristinkita_1

Myslím, že dôležité je cítiť sa fajn. Mne vadí, že na seba nenatiahnem nič, čo som nosila predtým.
Ja som nepovedala, že som tučná, jednoducho sa necítim dobre. A tu som hľadala len podporu.

Silviag

Tany v Korze som nemala žiadny šalát a aký tam jajú dobrý.Lebo 1.7 tam mám ísť s MM na kontrolu.To budú už prázdniny tak pôjdu s nami aj deti.Tak ich pozvem.Len to Korzo je dosť maličké.Ja som si tam dala kávu a dcéra malú pizzu.Zatiaľ sa držím super a hlavne sa cítim dobre.O 16,00 si dám nakrájané jablko.A musím si ísť kúpiť salámku na večeru.Kristínkit_1 veď máš dobrú váhu.Ja meriam skoro ako ty - mám 163 a 63 kg.Ja mám ešte dosť čo zhadzovať.Držím vám palčeky a pekný deň.Muška ten pocit poznám a je to super.Mňa už aj MM pochválil ale dodal,že už to mám dobre tak načo sa trýznim.Ale ja to už ani neberiem ako dietu.

Tany

Silvia myslím šalát v Korze ja do Frita nechodím :)

Kristina... ty chceš s čoho chudnúť? Tebe to tak ľahko dole nepôjde!

Muška ide ti to super len tak ďalej :)

Za chvíľu nás nebude ani vidno :D

anavi2

Ahojte...ja som sa prave vratila s kolegynou z hradze z korculi...dala si nektarinku a hrusku :) tiez mam stvrty den...a po 13 pojdem na 90 dnovku....ta ma kedysi tiez naucila pravidelne jest, normalne sa dobre citim a zajtra by sme chceli ist do fitka nepoznate nejake za rozumnu cenu a pre zeny v BA? Dakujem

Kristinkita_1

Mám 162cm a 57kg, som maličká a tak na mne je vidieť každý gram. A osobne si myslím, že ja viac už preto urobiť neviem, lebo pohybu mám habakuk, nejem mastné, vyprážané, sladké ani pečivo.
A snažím sa jesť pravidelne malé porcie. Doslova žeriem kopec ovocia a zeleniny a dokonca si už aj delím stravu, a aj tak naozaj, ja som nedala dole ani deko.
Tak asi s tym prestanem.

Muška

No Silvi, je to fakt lepsie. Dnes ma zastavili 3 znami, ktori mi povedali, ze som fakt schudla. To potesi. Na to, ze chcem schudnut som ja najviac myslela, ked som bola najtucnejsia:) sranda, nie? Teraz si skor vychutnavam male porcie a som rada, ze mi to staci a citim sa fakt dobre. Ja som robila karfiol vcera. Mozem povedat, ze ho milujem a nemohla som si dat vcera ani kusok. Ked som videla ten olej pretocil sa mi zaludok. Tak aj ostatne sa drzte:)

Silviag

Ahojte kočky. Muška musíš byť riadna kočka v tých nohaviciach.Ja mám tiež na sebe oblečené biele riflové trištvrťáky,ktoré som nemohla už obliecť.Cítim sa v nich úžastne a ten pocit...super...Tany nedala som si šalátik,ale som si kúpila v Bille (Prior) nakrájaný polotovar s drezingom.A zjedla som ho až doma. Minulý štvrtok ma MM pozval do Frita na menu (vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi a krémová brokolicová polievka)Ja som ti to vôbec nevládala zjesť. A ten zeleninový šalátik myslíš vo Frite alebo oproti v Korze? Ja chodím na zeleninový šalátik do Frita. Práve som si naliala kefírček do šáločky a idem si ho pomaly chlipkať. Kristínka nesmieš stále myslieť,že chceš schudnúť ber to športovo. Pekný deň všetkým.....

Muška

Ahojte kocky. Tak ja som sa tiez pridala. Dnes som na 4 dni, vcera podvecer padol za obet magnum, dokelu. Ale inak v poriadku. Dnes budem na seba prisna. Vazila som sa vcera rano, vtedy bolo zas kilo dolu. Citim sa fit, uzasne. Dnes som si obliekla sportove nohavice, co som nosila pred porodom / idem s malym von, a normalne na mne plantali. Dnes budem stepovat, alebo skusim podla CD nejake cvicenie. Ale to az ked maly zaspi. V kazdom pripade, PITNY REZIM. Nech sa to pekne vyplavuje. Uz som si napustila do flias vodu, nech vidim aka som poctiva :)