Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
tak vidíte, chcela som sa zbaviť tých troch kíl čo som ani neviem ako za posled. dva týždne nabrala, a za jeden deň - od včerajška(dávala som pozor na stravu)-mám už 1.2 kg dole:-)))))
Vikiviki určite to dosiahneš, ja by som tiež po tejto diete chcela tých 60.
caute dievcata, vcerajskom hodnotim ako uspesny...po dlhom case... len vecer som si dala za hrst tekvicovych semienok - moja zavislot. No aj dnes som bez prehresku, teda zatial.
Ja to asi na tych 60kg nedotiahnem, teraz mam tych 62 -63 akokedy, uz ma z toho porazi, ale moja chyba ked sa neviem prinutit trosku pocvicit.Planovala som ze do konca juna budem mat 60, ale ako tak pozeram dnes je uz 17teho, takze asi tazkoooo.
Anavi2 už asi viem čo je to.Ja mám na boky volá sa to Bačejper.Ale musím s ním cvičiť fyzicky. Je výborný aj na zadok.Pri televízore večer s ním cvičím.
silviag
to je ten taky pas na brusaky co robi za teba...maju ho teraz na zlavach za 29euro a citala som k tomu aj dobre aj zle reakcie tak neviem...
Anavi2 to nepoznám. A čo sú to tabletky?Ako sa držíte, ja som v pohode,len včera som si dala maličký krajčej chleba s paštékov.Neviem čo mi bolo,lebo ja chleba nemusím.Ale nevadí pokračujem ďalej a hádam sa to nejako neprejaví.Kristínka_1 poradím ti nepozeraj sa na tie modelky,ktoré chodia k tvojmu priateľovi.A neviem prečo sa ty stále trápiš,veď dôležité je že sa priateľovi ľúbiš taká aká si.To je super!!!!Musíš mať viac sebavedomia.Netráp sa už chudnutím.
Ahojte, mate niekto vyskusany ABtronicx2 ? Oplati sa ho kupit?
Dievčatáá ste zlaté, škoda, že sa tu nedá dať fotka, odfotila by som sa, aby sste pochopili o com hovorim.
Aj ked som chodila do fitka pravidelne, teraz somm akosi stratila motivaciu. Ale asi sa prinutim cvičit... aj ked obcas si chodim zabehat.
A este jedna vec. Mam 25rokov, a moj priatel je profesionalny fotograf, nechcem sa pri jeho modelkach citit ako menejcenna aj ked viem, ze on nechce pri sebee umelú krásku.
Kristina, treba začať cvičiť :) Na nete je dosť videí na inšpiráciu
Niekdy je dobre sa dostat do fitka. Ak ma niekto dobru vahu a nie je so sebou spokojny. To je potom aj psychika, ze clovek na sebe vidi vsetko horsie. Treba dobit endorfyny a bude. Doladit sa cvicenim. :)