Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

katyyya

ahoj Tany...tak to si mala skvely ubytok :) a z akej vahy pri akej vyske si sla? :)..no ja to nechavam az na zajtra, lebo som vstala az teraz :/ si musim dat budik alebo co

Tany

katyyya vitaj medzi nami ja som schudla 6kg prvý krát keď som ju držala :)

Ja som tiež porušila, už sa neviem tak donútiť nejesť ako na začiatku, no ja sa raz ešte odhodlám musí ísť ešte 8kg dole!

katyyya

ahojte, mohla by osm sa k vam pridat od zajtra? :) a chcela som sa spytat, kolko ste realne schudli za tych 13 dni?..ja mam vysku 180 a vahu 76...

Kristinkita_1

Zdravím vás, tak ako sa dari?
ja som bolo cely víkend na Domaši a porušila som všeetko čo sa dalo:)))
No ako vidim, že chcete ist na 60kg, a mne píšete, že mám dobrú váhu adekvátnu mojej výške,ale z toho mi vychádza, že som skoro "ako vy". Predsa si len nemyslim,ze je to az také ideálne a to ste možno vyššie.

Silviag1

Tany včera som celý deň okopávala záhradku a večer som si necítila ani ruky ani nohy. Taká bola čerstvo pokopkaná krásna a o 20,00 hod riadna búrka a všetko mi ubilo.Konečne troška voľna.Rodinka nakŕmená dúfam že aspoň na 3 hodiny.Nevážila som sa ale cítim sa výborne.Uvidím zajtra ráno, aké budem mať voľné nohavice.A ty sa máš super,keď sú ti veľké nohavice. Ja som si minula dala tie nohavice keď som začínala s 1 kolom mliečnej a teraz sú strašne veľké. Ako som mohla fungovať taká???? Hrôza.Manželovi sa stále drží tá váha čo vtedy schudol a pri jeho terajšom pravidelnom a normálnom jedení ešte nič na späť nepribral. To je super!!!!Držkajte sa všetky a peknú neďeľu.Idem sa prejsť s detičkami.

Tany

Fialka áno schudli!

Silvinka ako sa ti radí? Posilovala si v záhradke s krhlami? ;)

Kristinka netráp sa postavou sú aj dôležitejšie veci v živote, hádam sa kvôli tomu nezbláznime. No podporovať sa budeme až kým tu bude mať kto písať príspevky.

Ja som sa dnes bola v Tatralandií poriadne som sa vyčľapkala, úžasne bolo. V pondelok idem opäť na nákupy, idem si kúpiť konečne MENŠIE plavky. Lebo dnes mi padali :D som si ich stále hore ťahala :)