Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Silviag

Ahojte kočk moje. Čítam,že to už tak flákame.Ja som na môje počudovanie to vydržala ale večer som zavárala 2 dávky čeršní a ešte som do 22,00 hod piekla 4 čerešňové štrúdle. Doniesla som aj do roboty kolegom ale ja som ju vôbec nekoštovala.Ale že vraj bola dobrá.O 10,00 som si dala jogurt miesto tvarohu. Mne ten tvaroh nejde dole krkom. Ale ináč pokračujem ďalej. Držkajte sa všetky.....

Tany

Jojo efekt sa nemal kedy dostaviť, jem všetko ako kedysi no nepribrala som :) pomaličky to ide dole .
Silvia ja sa tiež neviem donútiť presne to čo je napísane ... prvé a druhé kolo bolo také no teraz...
Ako ste sa dnes držali? Zvládni ste to? ja si dám mliečny deň v pondelok, nejako sa mi to všetko domotalo :)

Muška

Ahojte krasavice, stihlice:) Konecne sa ozyvam aj ja. Pokracujem s vami, aj ked si to furt nejako prehadzujem, lebo nie vzdy sa da ako chcem. Ale uz sa v tom vyznam, takze sa kvoli tomu netrapim. Este som sa nevazila, ale vidim na veciach, ze je to ok. Silvi, ja tiez som zehlila teraz nejake tricka, ktore som v minulosti (nedavnej) nosila a fakt hroza. Obdivujem svoje okolie, ze nemalo na mna poznamky. Klobuk dolu. Tesiiiiiim sa .

Silviag

Katyyya u mňa sa jojo efekt nedostavil,lebo si držím stále tú istú váhu a môj manžel už 3 týždne po diete sa stravuje normálne a stále si drží tú istú váhu. Veľmi sa s toho teší.Je pravda,že v 1 kole schudneš najviac a potom už menej ale to nevadí.Ja opakujem 5 kolo - ide to síce pomalšie ale sa cítim super.Držkaj sa .....Ja mám dnes mliečny 9 deň ...

katyyya

dakujem baby za podporu..dufam, ze sa mi podari to vydrzat..chcem drzat ale len jedno kolo :)..bola by som rada, keby sa niekto ku mne pridal teda od toho zajtrajska..inac? dostavil sa jojo efekt?

Silviag

Ahojte moje spolubojovníčky.Nemohla som sa ozvať skôr nešiel mi internet.V nedeľu som porušila.Keď som videla jesť moju rodinku nedeľný obed tak som neodolala. Je to zaujmavé,že keď som držala túto dietu prvý krát, tak som to poctivo dodržiavala aj cez víkend.
Katyyya ja som prvý krát schudla 6 kg. Teraz mám 63 kg a začínala som z váhou 72 kg.Pre mňa je u toto úspech.A výborne sa cítim.....Babky držte sa....

katyyya

to vazne? myslela som si, ze sa musia presne dodrziavat tie casy, preto som nezacala..:( no uz som mohla mat prvy den za sebou

Tany

katyyya z 90kg ...momentalne mam 75,5kg
Prečo si nezačala dnes? Neoplatí sa to každý deň odkladať. Keď si vstala neskor mala si začať napr o 9 ja tak začínam každý deň potom papám o 12:00, 15:00, 18:00 a koniec :)