13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Tany

To ja veru netuším kde sa všetci túlajú. Ja som dnes bola na tej preventívke všetko je OK no ešte mám schudnúť :)Uvidím aké budú výsledky s krvi.
Dala som si parku na raňajky a teraz som mala karfiól tak som si pochutila :)

Tany

Silvia ja tiež podla oblečenia viem že sa scvrkávam a že to cvičenie je predsa na niečo dobré. No váha nie a nie ísť dole... ale nevadí :) Hlavné je že sme zdravé a šťastné :)

Silviag

Ozaj Tany veď ty si z MT a tam fakt neni Kik. Pri mojich návštevách v MT som to tam nikde nevidela. No nič musíš zháňať v inom obchode nohavice.Ja som si tiež upravila jedálniček o 10,00 som mala ovocie a na obed si dám salámku.Tany ja na veciach cítim,že mám toho tuku menej ale na váhe to neni vidieť.Škoda ale dôležité že sa dobre cítim.No už teraz vidím že tú 60 - tku nedosiatnem.

Tany

Silvia neviem veru či máme taký obchod v Mt.... no a z váhou ? Neviem akým zázrakom som pribrala kilečko :D ale v pohode, dnes som si dala mliečny deň, nejako na nič nemám chuť.
A ďakujem dúfam že výsledky s krvi budem mať v poriadku :)

Silviag

Ahojte dievčatá ako sa vám darí. Ráno som mala čerešne na desiatu si dám melonček miesto zeleninky.Salamku mám kúpenú na 13,00 hod.Dnes je u nás strašne zamračené a v noci bola strašná búrka. Držkajte sa a ako pokračujete v dietke????

Silviag

Tany držím ti palčeky aby ti preventívka dopadla dobre. Ja som si minule kúpila super trištvrťáky do roboty v obchode "Kika". Majú ti tam celkom pekné veci ale aj kopu sprostostí.Fak som bola prekvapená aké tam majú veci.Ja som si kúpila také hnedé a béžové do roboty a le na 10,- eur.Super.Až máte nam na okolí taký obchod tak sa tam choď pozrieť.Zajtra potom referuj ako si s váhou.Pekný deň....

Tany

Silvia ďakujem, ja tiež objednávam z Bonprixu, no nemajú tam kratasi aké by som chcela, dnes som bola v meste keď bola prijateľná cena strih nohavíc bol katarstofálny, alebo opačne. Už neviem kde by som si mala kupovať veci :(
Presne tak už sme moc prešpekulované, no hlavné je že kilečka idú dole aj s kyprými tvarmi :)
Zajtra mám v pláne sa odvážiť tak dúfam že to predýcham, v piatok idem na tu preventívku konečne :)

Silviag

Ahoj Tany, ja si objednávam s katalogu Bon prix aj cez internet.Nedávno som objednávala manželovi tričká po dobrej zľave.Ale iné stránky ja nepoznám.Ja tiež som si zmenila jedálničej a miesto mäsa o 13,00 hod som si dala melon. Nevadí veď to je aj tak dietnejšie.Kúpili sme taký malo sladký a deti ho nechcú. Dnes som sa dozvedela,že mi zomrela munulý piatok dávna kamarátka na anorexiu.Mala 37 rokov a 32 kg. Niečo strašné.Baby musíme chudnúť s rozumom. Držkajte sa.Tany už to trošku flákame alebo už sme moc múdre pri obmieňaní jedál.To nevadí dôležité,že dodržujeme 3 hod prestávku.Držkajte sa.....

Tany

Ahojte no ja mam zo seba dnes hrozný pocit, neviem či to mám vsugerované v hlave že som veľa zjedla alebo čo. Ráno som si dala jogurt a 1/4 z hamburgera neodolala som. A teraz pred nedávnom som si dala 4 lyžičky polievky, 1/2 melóna som do seba napratala + robila som si tortičku na zajtra tak nejaká ta šľahačka sa do mňa dostala :(
Už dnes nechcem nič jesť ma rozdrapí :(
Inak baby neviete nejakú dobrú stránku na nete odkiaľ by som si mohla objednať oblečenie? Bola som dnes v meste a v športovom mali kratasi za 40€ a to boli už po 30€ zľave, také krásnee boli ... mňa raz porazí s tých cien :(