Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
To ja veru netuším kde sa všetci túlajú. Ja som dnes bola na tej preventívke všetko je OK no ešte mám schudnúť :)Uvidím aké budú výsledky s krvi.
Dala som si parku na raňajky a teraz som mala karfiól tak som si pochutila :)
Ahojte kočky.Tany vyzerá to tak,že si píšeme ibe mi dve.A kde sú všetky???
Silvia ja tiež podla oblečenia viem že sa scvrkávam a že to cvičenie je predsa na niečo dobré. No váha nie a nie ísť dole... ale nevadí :) Hlavné je že sme zdravé a šťastné :)
Ozaj Tany veď ty si z MT a tam fakt neni Kik. Pri mojich návštevách v MT som to tam nikde nevidela. No nič musíš zháňať v inom obchode nohavice.Ja som si tiež upravila jedálniček o 10,00 som mala ovocie a na obed si dám salámku.Tany ja na veciach cítim,že mám toho tuku menej ale na váhe to neni vidieť.Škoda ale dôležité že sa dobre cítim.No už teraz vidím že tú 60 - tku nedosiatnem.
Silvia neviem veru či máme taký obchod v Mt.... no a z váhou ? Neviem akým zázrakom som pribrala kilečko :D ale v pohode, dnes som si dala mliečny deň, nejako na nič nemám chuť.
A ďakujem dúfam že výsledky s krvi budem mať v poriadku :)
Ahojte dievčatá ako sa vám darí. Ráno som mala čerešne na desiatu si dám melonček miesto zeleninky.Salamku mám kúpenú na 13,00 hod.Dnes je u nás strašne zamračené a v noci bola strašná búrka. Držkajte sa a ako pokračujete v dietke????
Tany držím ti palčeky aby ti preventívka dopadla dobre. Ja som si minule kúpila super trištvrťáky do roboty v obchode "Kika". Majú ti tam celkom pekné veci ale aj kopu sprostostí.Fak som bola prekvapená aké tam majú veci.Ja som si kúpila také hnedé a béžové do roboty a le na 10,- eur.Super.Až máte nam na okolí taký obchod tak sa tam choď pozrieť.Zajtra potom referuj ako si s váhou.Pekný deň....
Silvia ďakujem, ja tiež objednávam z Bonprixu, no nemajú tam kratasi aké by som chcela, dnes som bola v meste keď bola prijateľná cena strih nohavíc bol katarstofálny, alebo opačne. Už neviem kde by som si mala kupovať veci :(
Presne tak už sme moc prešpekulované, no hlavné je že kilečka idú dole aj s kyprými tvarmi :)
Zajtra mám v pláne sa odvážiť tak dúfam že to predýcham, v piatok idem na tu preventívku konečne :)
Ahoj Tany, ja si objednávam s katalogu Bon prix aj cez internet.Nedávno som objednávala manželovi tričká po dobrej zľave.Ale iné stránky ja nepoznám.Ja tiež som si zmenila jedálničej a miesto mäsa o 13,00 hod som si dala melon. Nevadí veď to je aj tak dietnejšie.Kúpili sme taký malo sladký a deti ho nechcú. Dnes som sa dozvedela,že mi zomrela munulý piatok dávna kamarátka na anorexiu.Mala 37 rokov a 32 kg. Niečo strašné.Baby musíme chudnúť s rozumom. Držkajte sa.Tany už to trošku flákame alebo už sme moc múdre pri obmieňaní jedál.To nevadí dôležité,že dodržujeme 3 hod prestávku.Držkajte sa.....
Ahojte no ja mam zo seba dnes hrozný pocit, neviem či to mám vsugerované v hlave že som veľa zjedla alebo čo. Ráno som si dala jogurt a 1/4 z hamburgera neodolala som. A teraz pred nedávnom som si dala 4 lyžičky polievky, 1/2 melóna som do seba napratala + robila som si tortičku na zajtra tak nejaká ta šľahačka sa do mňa dostala :(
Už dnes nechcem nič jesť ma rozdrapí :(
Inak baby neviete nejakú dobrú stránku na nete odkiaľ by som si mohla objednať oblečenie? Bola som dnes v meste a v športovom mali kratasi za 40€ a to boli už po 30€ zľave, také krásnee boli ... mňa raz porazí s tých cien :(