Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Silviag ja by som sla s tebou na to:) dake kilečko by šiklo dole:)
kolko si schudla pri tejto diete?
Ahojte kočky a kde ste všetky???Pekný deň....
silvia ja sa pridám určite :)
Ahojte babenky a kde ste všetky????Ako ste schudli pri tomto poslednom kole? Nejako ste sa odmlčali.Ja som teraz prešla na týždeň na delenú a potom si dám od budúceho pondelka ešte kolo aj s dcérkou.(4.7.)Môžete sa pridať. Váhu si zatiaľ držím rovnakú od schudnutia.
Silvia ja som tiež dnes nedala mliečny deň, ráno som ešte začala no keď som robila čevapčiči na obed to sa nedalo vydržať, teraz som si dala hrašok a kaleráb :) a to je pre dnes všetko predpokladám
Baby moje ja som schudla len 2 kg. Ale ma to štve, lebo keď som 1 x začínala som chudla 6 kg a teraz len 2 kg....Hrôza!!!!Čo robíme zle??Asi sme už v tom frajerky a podceňujeme rozpis. No čo začínate od znova. Ja sa snažím ale ma to už prestáva baviť.Čo tú 60 - tku nedosiahnem (myslím kg.).Ahojte moje zlaté....a pekný deň.
Muška to je dobre že si držíš váhu. Ja chcem tiež zajtra začať odznova, ale nedám do úst nič čo nebudem mat napísane na chladničke v diete. Inak si dám hodinové cvičenie ako za trest :)
Ahojte. Uz pisem aj ja. Pocuvajte, ja som uz z toho sprosta, na ktorom som dni. Stale to obmienam a potom neviem kde som. Prvy krat som bola na seba prisna a to bolo dobre. Takze ja mazem doteraz a idem odteraz, teda od pondelka odznova. A budem presna. Ved toto nie je normalne. To tie melony, ceresne a podobne. Dzob, dzob a uz je zaludok roztiahnuty. Asi mi vynadate, ale ja musem spravit razny skrt. Nepribrala som, ale asi ani neschudla. Takze tak.
Ja som dietovala asi prvé 4 dni, no a ja som pribrala 2 kilá :D aspoň tak ukázala váha u doktorky... tak neviem kde je problém :) doma mi váha ukazuje stále rovnako :(
Tany to je super že máš výsledky dobré.Gratulujem.Držkaj sa a koľko si schudla? Ja len 2 kg. Neviem prečo to tak ide pomaly.Ale nevadí cítim sa super aj veci sú mi voľnejšie. Ako si na tom ty a ostatné?