Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Ahojte,tak sa teším na zajtra. :)
ahojte kocky :) ja uz som s vami raz zacinala, ale nevydrzala som..navyse som bola na dovolenke..ale chcela by som to skusit znova ale bojim sa, ze nebudem mat zasa pevnu volu
Kristinka ja veľmi dobre viem ako sa cítiš keď ti človek klame do očí len aby ta neurazil. No bude to dobre po 13 dňoch neboj sa.
Ja mám inšpiráciu, bola som dnes na nákupoch v Lidli a mali nádherné kraťasy tak som si ich zobrala (veľkosť 42, včera som si skúšala v Tescu a boli mi trošku veľké) Keďže sa v Lidli nedajú vyskúšať zobrala som si ich a išla domov a doma zistím že sú mi malé!! Ja som skoro odpadla, tak mám inšpiráciu lebo sú fakt nádherné!
elisabeth ja som schudla 15 a držím sa už 4 mesiace :)
Ahojte, už som sa dlhšie neozvala, po tom, ako ste mi tvrdili, že na svoju výšku mám relatívne dobrú váhu, aj keď ja si to nemyslím a cítim sa ako klobása. Teraz mám pocit,že aj keď sa snažím jesť zdravo a mať veľa pohybu, pribrala som.
Preto by som sa rada opať od zajtra pridala a zhhodila aspon to, čo mi neumožnuje zapnúť si nohavice a pozrieť sa do zrkadla bez toho aby som bola zo seba smutná a naštvaná na seba.
Najhoršie snad na tom všetkom asi je, keď vám okolie hovorí, že to nie je až takéé hrozné a vy pri pohľade na nich cítite, že nevedia nájsť len správne slová na to, aby Vás neurazili, že toho tukku mate na sebe naozaj viac ako by sa patrilo :((
Silviag a nevratlo sa ti späť ani kilo?
Natalia vitaj medzi nami držím palce aby si to snami vydržala až do konca
Sivlia ja začnem od pondelka aj z mamčou:) uvidím ako mi to pôjde, no nebuď smutná 2 dni hore dole ;)
Ahojte moje zlaté bojovníčky.Ja som vám navrhla pondelok ale mne sa vyskytol problém. Ja aj môj kolega sme pozvaný na hody do jednej družobnej dediny na spoločný obed s primátormi a toto pozvanie nemôžem zrušiť. Ja musím začať aj v stredu a to sa pridá ku mne aj staršia dcéra a manžel. Veľmi ma to mrzí a je to na váš či začnete o dva dni skorej alebo počkáte na mňa.Ja by som toto kolo rada absolvovala s vami ale vy sa musíte rozhodnúť. Ja nemôžem cúvnuť a veľmi ma to mrzí. Napíšte ako ste sa rozhodli.Elizabeth ja som schudla 9 kg ale toto kolo už bude 6.Cítim sa super ale vytúžený sem je 60 kg a potom 55.Je to dobrá dieta a vôbec nie si hladná.Aj Tany má asi za sebou toľko kôl a ona tiež schudla super....Pekný víkend a až sa rozhodnete od pondelka nebudem sa na vás hnevať.Majte sa......
Po všetkých informáciach o tejto diete som sa rozhodla že od pondelka začínam a už sa teším,dúfam že to zvládnem,len sa vás chcem spýtať či máte s touto diétou dobré skúsenosti.
Silvia ja musím začať od pondelka :( stále sa na mne tie 2kg držia a nechcú odo mňa odísť, neviem čo sa deje