Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Ahojte kočky, ako čítam tak tiež ste mali zaujmavý víkend.Mne sa guláš vydaril ale namala som čas si ho dať.Je to sranda,ale keď sa chceš venovať návšteve a hlavne aby im nič nechýbalo,tak nemáš čas na seba. Ja dnes začínam s mojou dcérkou od znova.Držkajte mi palce a práve som dopila mlieko.Pekný deň ....
Ani mne to nevadi. Tak ci tak sa citim dobre, a budem sa snažiť nadalej zdravo a pravidelne stravovať.
Kristinka ja som dnes porušila :) ale nevadí mi to
Tak ja som na tom podobne. Dnes - guláš párty. Nedelu odchádzame do Tatier, takže ja predpokladám, že striktne sa jedálnička držať nebudem. Ale hlavne netlačiť do seba hlúposti a malé dávky. Týmto je asi najlepšie riadiť sa.
Či vy hádam úplne dodržiavate jedálniček mliečnej diéty?
Silvinka my ideme mať doma podobnú párty a tiež idem variť ja :D tak som zvedavá ako to zvládnem :)
Kristinka ty máš čo na pláne? :)
Dobré ránko dievčatá!
Ja mám tretí deň a cítim sa super. Dnes sa vám už neozvem,lebo mám o 9,00 poradu na daňovom úrade a to je na celý deň.Držkajte sa mi,pekne chudnite a slenečný víkend vám prajem.Ja idem robiť guláš partiu v sobotu.Budem hlavný šefkuchár kotlíkového gulášika.Príde k nám birmovná krsná s rodinkou mojej staršej dcérky. A ešte jedna osôbka,ktorá pricestovala s Ameriky,kde pracuje na výletnej lodi.Neboli sme sňou pol roka.Tešíme sa celá rodinka.Držte palčeky aby sa mi podril gulášik. Ahojte......
Silvinka veď ty popri tak pestrom programe ani na chudnutie nepomyslíš a kilá pôjdu samé dole :)
Tany držím sa celkom fajn, nie som hladná, len si občas zamením potraviny, ale tak nie je to až také zlé.
Silvia no ty si mala teda naozaj nabitý program :) Nech Ti tieto dni rýchlo ubehnú aby si sa mohla venovať dievčatám doma a manželovi :)
Kristinka ako sa dnes držíš?
Ahojte moje zlaté, tu som! Od pondelka neviem čo skôr mám robiť.V pondelok som bola na hodoch v Poluvsi pri Rajci. Bolo úžastne hrala kapela AJA zo Žiliny. Boli úžastní.Aj som si s kolegom a manželom zatancovala.Vrátila som sa odtiaľ o 3,30 hod. ráno a o 9,00 hod som tam zasa išla na oficiálne hody. O 11,30 do kostola na omšu a potom s primátorom Rajeckých Teplíc a ich a našimi poslancami na slávnostný obed.Bolo super!Potom o 14,00 hod vystupoval Senzus a Meluš s Kaiserom.Boli to ťažké dni,takže dieta nebola. Začala som včera. Ako som čítala pekne sa držíte - gratulujem a pridávam sa k vám. Ešte dnes musím spraviť výplaty a výkazy a už budem mať aspoň 2 dni kľud. A o týždeň uzávierka na danový úrad. Je mi z toho zle a až potom si môžem zobrať dovolenku a ísť nikde s detičkami. Držkajte sa všetky....Pekný deň...Dnes má byť teplúčko.
No fakt... Silvinka kde si?
Tany zvladla som dnešný den, aj ked este nekončí, ale som na seba hrdá a cítim sa spokojne keďže sa miasi prvykrát v živote podarilo držať sa nejakých pravidiel, pretože mne sa často stáva, že nevydržím resp.že ich poruším.