13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Kristinkita_1

Tak samozrejme, že moja fyzická a tým aj psychická nepohoda len prispeje k rozhodnutiu zmeniť prácu. Možno som sa nie príliš správne vyjadrila,ale mám na výhľade niečo iné tak to možno skúsim.
Ja nechápem, prečo priberám, nemyslím, si že by som sa nejako katastrofálne stravovala, dokonca ani na obedy do práce nechodím,ale nosím si zeleninu...
Asi mám problém s nepomerom rozloženia potravín. :(
Ale asi sme tu pre to abby sme sa podržali.

A ešte niečo. Každý tvrdí, že v lete je ideáálny čas na chudnutie. O mne to nepplatí. U mna je to práve opačne - grilovačky, guláš párty, rýchle občerstvenie na kúpaliskách, langoše,,, a nikde takmer neponúkjú zeleninové šaláty.

Silviag

Kristínka_1 to nemyslíš vážne nechať robotu kôli takémuto dôvodu. Neblázni. Ja mám tiež sedavú robotu. Celý deň na zadku iba keď idem na WC tak sa prejdem.A ešte k tomu mám aj blízko do roboty z domu (pár metrov). Jedine čo sa hýbem v záhradke. Ja som začala od pondelka ale nedodržujem to presne.Na obzore mám grilovačku cez víkend a na druhý varím zasa guláš a kolega ma pozval na budúci týždeň grilovať.Nie si jediná čo je na tom takto.Mne sa váha drží stále na 63 kg a nie a nie ísť na 60 kg a už nehovorím na 55 kg.Ale aj tak som rada,že mám toľkoto kg - veď pred 3 mesiacmi som začínala s dietou zo 72 kg. Držkaj sa a nezúfaj.A už vôbec nepomýšľaj dať výpoveď.Ahoj.....

Kristinkita_1

Ahojte, dlho som sa neozvala - so mnou to vyzerá katastrofálne :)
Bola som v Tatrách - tam diétka nehrozí, keďže som žila na grilovanom masku a pečive :( a pojedla som aj dosť sladkostí, kvôli energii a samozrejme som pribrala :(
Ja už sa na to asi vybodnem a jednoducho sa nebudem zapodievať tým, že sa cítim zle vo vlastnej koži, keďže nedarí sa mi zhodiť ani deko, práve naopak.

A ako ste na tom vy dievčatá? Dúfam, že vám to ide lepšie a "od ruky".

Môj maličký problém aj je sedavé zamestanie, normálne rozmýšlam o tom, že odídem z práce.

Silviag

Bab.u ja si niekedy kúpim zavináče alebo ryby na rôzny spôsob. Keď sa mi nechce robiť mäso v robote,tak si dám toto.Vyskúšaj si to!!!

Silviag

Tany moja ja tiež akože držím dietu ale troška porušujem a upravujem si stravu a hlavne jem malé porcie. Držím si stále váhu 63 kg. Cítim sa dobre ale ešte keby som mala 60 kg by som bola šťastná.U nás je už teraz hrozne teplo a ja musím robiť uzávierku v robote - termín do 20.7.A potom oddychujem s mojimi detičkami.Držkajte sa aj ostatné, ktoré držíte dietku.Idem pracovať....

katyyya

ahojte kocky..tak ako sa vam dari? dlhsie som sa neozvala..ach teraz same akcie..ale ked ej tak teplo ani mi nechuti jest..uplne sa nedrzim tej diety, ale snazim sa jest malo

Silviag

Kristinkita_1 a Tany ako sa Vám darí v dietke. Nejako sa vám nechce písať. Čo je s vami.Dovolenkujete. Ja mám urobiť uzávieku na daňový úrad do 20.7. tak makám ako fredka....pekný deň....