Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Ahojte. Tak aj ja zacinam dnes. Vikensd - to sa nedalo. Ozaj, ak je ten cirkus Medrano, tak tam fakt chodte. Bola som tam. Fantazia. Trochu drahsie vstupne. Treba sa na to pripravit. Aj vo vnutry z vas vytiahnu peniazky, ale stoji to za to. Ideme tedea do toho?
Ahojte, ozývam sa zase, aj keď si ma už asi vôbec nepamätáte... Chcela som ísť do toho s vami už dávnejšie, ale zistili mi tie problémy / zníženú funkciu ŠŽ. Behám po vyšetreniach, ale dnes som sa dala na túto mliečnu. A vydržím to, budem musieť, pre svoj pocit. Kúpila som si dokonca permanentku do fitka, tak včera aj dnes som sa pekne zničila.... :)
Dobre potom sa ozvi možno sa pridáme......
Silviag Aha no dobre dakujem ti :) lebo ja by som ju tiež chcela zacat drzat lenze az neskor teda lspie povedane od 8.8 pretože teraz vo stvrtok idem na dovolenku do CHorvatska :) tak som sa rozhodla ze zacnem od tedy ked sa vratim :)
Kristinka máš pravdu možno nás prekvapia.Peta_a ja osobne som schudla 9 kg. Táto dieta je super a hlavne počas nej si neni vôbec hladná. Ja ju práve držím už asi 6 krát.Váha sa mi stále drží na tom istom čísle.Ale cez toto obdobie stále grilujem a varím kotlíkové guláše, tak som si odo dnes dala repete...
ahojte :) som leniva ja neviem lebo sa mi nechce citat všetkio co ste pisali a tak:) Chcela by som sa spytat že ci vam to ozaj pomohlo :) KOLKO STE SCHUDLI A ZE CI SA VAM TO NEVRATILO SPAT ??a este pripadne co ste robli popri tom myslim aku pohybovu aktivitu?:)
dakujem za odpovede :)
No áno, čím viac ľudí, tým je to lepšie, ale tak v konečnom dôsledku je čas dovoleniek, a tak asi majú iný program.
Ony už len priamo napíše: máme o 10kg menej :)))
Kristínka drž sa a musíme si veriť,že sa nám to podarí....Len najviac ma hnevá, kde sú ostatné......Asi sú ozaj štíhle,že nepokladajú nám to oznámiť.....Baby chýbate mi....
No hnevám, ale asi som si príliš spomalila metabolizmus.
Mám dni, kedy naozaj všetko dodržiavam, ale príde nejaká tá chata, opekačka a sme doma.... resp.tam kde na začiatku.
Dúfam, že teraz to už vyjde, keďže prírastok dvoch kíl ma naozaj už motivuje niečo so sebou robiť, lebo na moju mrňavú výšku je takmer 58kg veľa. A keď nie budem to skúšať znova a znova.
Kristínka_1 nehnevaj sa už na seba toľko.Takže ideme v tom spolu....Držím palčky a idem si naliať ďalšie mliečko....