13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Kristinkita_1

Dakujem Silviag, tentokrát som pevne rozhodnutá vydržať. Lebo štvať sa len nad tým a nič s tým nerobiť je zbytočné.
Aj keď je to presne rok od nabratia mojich kg, a presne rok sa snažím s tým niečo urobiť... a stále nič.
:( je mi to ľúto a som na seba hrozne nazlostená.
A aj nervózna... chcem byť už konečne spokojná. Mne dovolenka tak skoro nehrozí tak si ju užite aspoň vy. Ja som v práci momentálne sama, lebo z nášho oddelenia sú všetky moje (3) kolegyne na dovolenke, a ja ťahám prácu za nich, takže o to som viac podráždenejšia.
Ale verím tomu, že raz vložím do tohto fóra príspevok s názvom: Zvládla som to. :)

Silviag

Ahojte dievčatá. Ja dnes začínam s dietkou. Kristínka vyzerá to tak, že začíname spolu. Ja idem do toho aj s manželom. Prvý chod mám už za sebou. Držkajate sa všetky. Od zajtra si beriem do piatku dovolenku a idem sa venovať mojej rodinke. Mám naplánované ísť so Habakuky na Donovaly a u nám v Prividzi je taliansky cirkus, tak sa tam pôjdem aj s mojimi detičkami pozrieť.
Pekný deň....Kristínka ale určite sa ti budem hlásiť ako pokračujem....

Kristinkita_1

Ahojte dievčatá,
po týchto dňoch som sa dnes po dlhom čase odvážila postaviť na váhu a moje zistenie bolo katastrofálne. 2kg naviac
:((( cítim sa jak bambus :(((
Takže dnes - už po miliontykrát začínam opäť. A pevne dúfam, že tentokrát to bude úspešnejšie.

Silviag

Ahoj Muška som rada,že si sa konečne aj ozvala.Ty chceš ísť na dietu od dnes? Ja rozmýšlam od pondelka 25.7.2011,lebo idem bývalej šéfke na 60-tku a chcem ešte sa dať trošku do kopy.Lebo chcem si kúpiť nové veci na oslavu.Ja som ešte nedovolenkovala lebo som musela odovzdať uzávieku na daňové do 20.7.Ale už som ju odovzdala a idem od pondelka na dovolenku ale iba na nejaké výletíky s detičkami.(Habakuky na Donovaloch a ZOO Zlín.)U nás v Prievidzi je teraz taliansky cirkus tak sa aj tam chystáme.A ty ako dovolenkuješ?....

Muška

Ahojte. Len tak som tu nakukla a vidim,ze stale fungujete. To je super. Ja sa len udrzujem, skoncila mi dovolenka opekackoveho typu a tak rozmyslam, ze sa na to dam zasa. Od zajtra. Sestra je na 10 dni a 6kg dolu. Ja som od zaciatku diety dala dolu 13kg, ale potrebujem pre spokojnost este 5. Nie je to o vychrtlosti:) Zacinala som na 88:( Ale mam vysku 180 tak viem, ze toto mi staci. Prida sa niekto? Ako prazdninujete vy, Tany, Silvi?

Silviag

No ahojte dievčatá a čo je s vami. Vari ste už také chudé,že nepotrebujete chudnúť? Ja sa tiež nemám čím chváliť,lebo stále grilujeme a varíme kotlíkové guláše. Pekný deň všetkým hoci u nás stále prší.....

Silviag

Ahojte, ako sa máte? Neviem, kde ste sa všetky vytratili. Chýbate!!!Ja teraz makám na uzáverke na daňový úrad,tak nemám čas ani sa najesť. Termín mám do 20.7. Tak mám čo robiť.Dnes som si kúpila melon a ten budem mať na celý deň. Dieta ako vyšitá.....Pekný deň vám prajem všetkým......