13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Peta_a

ahojte baby :) tak co ako ? dufam že sa vam dari :) ja som sa este chcela spytat že ci schudnem aj z inych partii tela ako brucho napr stehna?? lebo to u mna tiež neni bohvie co :) samozrejme aj budem popri tom cvicit napr drepy ?:):)
Claudia3210 Ja som to s tebou zacala aj teraz lenze idem teraz stvrtok na dovlenku a to viem že by som to nevydrzala :) tak ja idem na tuto dietu od 8.8 ked sa vratim z dovolenky :) ak by si cchela až od vtedy tak mozeme spolu :)

Silviag

Ahojte moje spolubojovníčky.Pozdravujem vás s upršenej dovolenky. Mocem sa po dome. S mladšou dcérkou lúštim osemsmerovky a staršia číta Herryho Pottera. Dovolenka ako vyšitá. Zajtra si ideme kúpiť na piatok lístky do toho cirkusu aby sme mali aspoň trochu na čo spomínať.S dietkou ako čítam sa všetky pekne držíte aj ja sa držím. Ráno som mala nakrájaný melón a na desiatu si dám pokrájanú uhorku. Len som si ráno zabudla kúpiť salámku a preto budem musieť ísť ešte raz do obchodu.Som rada,že vás je už toľko a ne ni sme len mi dve s Tany.Ráno som aj stála na váhe,ale ne ni to tam až tak vidno ale cítim sa lepšie a ľahšia. Držím vám palčeky a dúfam,že sa už to počasie umúdri.....Pekný deň všetkým...

Kristinkita_1

Ahojky Klaudia, tak my sme už od pondelka opäť na "tejto" diétke. Kľudne sa môžeš pridať a súčasne písať, ako Ti to ide.

Claudia3210

ahojte .. chcela by som sa opýtať čo vlastne tá 13 dňová mliečna diéta zahrňa.. mohol by to tu niekto rozpísať? ďakujem .. a ešte našla by sa nejaká baba, ktorá by sa na to dala? myslím, že spoločne by to šlo lepšie tak napíšte na mail :)

Peta_a

Tany tak to mas super :) mne by stacilo dakych 5-6 kilo :) a mozem sa spytat kolko mas rokov ???:))ak nechces odpovedat nemusis pochopim to :))

Tany

Dobré ránko kočky tak ja som začala až dnes :) ako sa držíte? :)

Peta_a ja som schudla 15kg ... 4 mesiace som si váhu udržala teraz keď sa mám moc pohodlne pribrala som 2kg, preto som dnes začala znova dietovať :)

Silviag

Muška som rada,že si sa ozvala a veľmi si ma potešila. Ano je to cirkus Medrano. Určite idem s deťmi aj s manželom. Už sa teším ako malé dieťa. Vstupné je 12 eur - na klasické drevené lavičky.To nevadí ja zoberiem deku pod zadky.Do lože stojí 20 eur a tam tede ozaj nemusím. Zajtra si ideme kúpiť lístky asi na piatok. V Prievidzi sú do 1.8.2011. A ešte chceme ísť na Donovaly do "Habakuky". Je tam tiež nádherne.Pedný deň..