Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Jajka758 s touto trápnou diétou som schudla 6 kíl a táto trápna diéta mi pomohla a nepribrala som naspäť
nič no, tak odznova:D kto ide od pondelka 1.8 čiže od zajtra somnou?:)
ahoj kočky...som tu nová :) diétu držím dnes druhy deň, celkom to ide...aké máte vy výsledky?
Žienky kde ste ?
Peta_a :) okej možem aj potom s tebou vyskúšať od toho ôsmeho ;) .. ja som už začala od včera ale dnes som to uplne porušila .. dala som si na raňajky 2dcl mlieka čo je dobre ale na obed som si dala plny tanier špagiet so syrom a kečupom a nejake tie hranolčeky :D .. takže začim odznova od zajtra :) :D .. dufam, že mi to vyjde.. a mohla by tu niektora napisať čo obsahuje jej jedálny lístok? .. veľmi by to pomohlo .. vďaka :) a myslím že vďaka tomuto fóru sa mi konečne podarí schudnúť, pretože nebudem chcieť sklamať vás :) budem sa snažiť kvôli tomu aby sme robili pokroky spoločne .. a spoločne sa budeme podporovať .. mam z toho dobry pocit ;)
Gaika prečítaj si príspevky na tejto a druhej strane....
Baby ako sa držíte? My dnes maľujeme tak jedalniček je kadejaký :) ale papám všetko čo je dovolené ;) držte sa dnes nám konečne aj slniečko vyšlo
ahojte...fakt funguje táto diéta?? koľko ste schudli za tých 13 dní? dakujem :-)
ahojte kocky tak ja som dnes asi trosku zhresila :) ale citim sa skvelo uplne lahko po tom vcerajsom mliecnom dni :) idem si kupit orbitrek uz sa tesm ako budes uzasne vypadat :)
Tany držím sa ... nemám nato slov.
Mám taký zlý pocit, že som si nechtiac diétovaním ( a hlavne tým, že raz jem veľa a raz takmer nič) tak spomalila metabolizmus, že stojím s váhou. Či zjem denne kvantum jedla, alebo nejem takmer nič, tak ručička na váhe sa nehýbe :(
A to idem 19steho do Tuniska na dovolenku. Juuuj ale by som chcela dať tie prebytočné kilá preč.
Ako si správne naštartovať metabolizmus?
Dá sa to športom? Dnes sa chystám do fitka.
Dievčatá, som rada, že sa k nám pridávate, lebo čím viac odhodlaných, tým väčšia podpora.
Tak vám držím palčeky.